Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ - Επιβεβαίωση του Sportal για Πρέλεβιτς

ΕΣΑΚΕ

i

©Intime

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ - Επιβεβαίωση του Sportal για Πρέλεβιτς

Νίκος Καλαμπάκας 17:56 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 10.03.2023
Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τους τρεις που θα διεκδικήσουν την προεδρία του. Αγαλατσόπουλος, Πανταζόπουλος και Πρέλεβιτς οι τελικοί υποψήφιου.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τους τρεις υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την προδρία του, αφού η προθεσμία υποβολής τους έληξε σήμερα, Παρασκευή 11/3.

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ απάντησε στο Sportal: «Μακάρι η ευχή του Σακ να γίνει πραγματικότητα»
EUROLEAGUE

17:20 - 10.03.2023

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ απάντησε στο Sportal: «Μακάρι η ευχή του Σακ να γίνει πραγματικότητα»

Μετά από σχετική ερώτηση του Sportal, η σύζυγος του ΜακΚίσικ, Μπέριλ, παίρνει θέση αναφορικά με την επιθυμία του Σακίλ ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε να μπορεί να διαβάζει τη σκέψη της.

Οι τρεις υποψήφιοι πουτ θα διεκδικήσουν την προδρία του ΕΣΑΚΕ ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 10/3, όταν και έληξε η προσθεσμία υποβολής των συμμετοχών.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal αντίπαλοι του τωρινού προέδρου θα είναι ο Γιώργος Πανταζόπουλος, νυν μέλος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, αλλά και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αυτό ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ λίγο μετά την εκπνοή του χρόνου υποβολής των αιτήσεων από τους υποψήφιους, που ήταν μέχρι τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής 10.3.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή Προέδρου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ έληξε σήμερα Παρασκευή (11/3) στις 17:00.

Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν ήταν των κ.κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου (Προέδρου του απερχόμενου Δ.Σ.), Γεώργιου Πανταζόπουλου και Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς.

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ για την εκλογή Προέδρου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για διετή θητεία, έχει οριστεί για την Δευτέρα 20 Μαρτίου.