Παπαθεοδώρου: «Η ενέργεια και η αυταπάρνηση μας έδωσαν τη νίκη»

Παπαθεοδώρου: «Η ενέργεια και η αυταπάρνηση μας έδωσαν τη νίκη»

Sportal newsroom 21:03 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 19.03.2023
Η επιστροφή στις νίκες για τον Κολοσσό, έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, ήρθε γιατί «παίξαμε με μεγάλη ενέργεια και αυταπάρνηση στην άμυνα. Αυτός είναι ο δρόμος για την επιτυχία», είπε ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Δύο ήταν τα στοιχεία του αγώνα που οδήγησαν τον Κολοσσό στη νίκη επί του Απόλλων Πατρών και τα αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας από τη Ρόδο. «Παίξαμε με μεγάλη ενέργεια και με αυταπάρνηση», είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πριν περάσει στις λεπτομέρειες του ματς. 

«Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε», πρόσθεσε, προφανώς αναφερόμενος στις τέσσερις διαδοχικές ήττες του συλλόγου στο πρωτάθλημα.. Αυτές με Προμηθέα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. 

Η νίκη είχε να εμφανιστεί στο Σμαραγδένιο νησί από την 21η Ιανουαρίου (και με το ματς με την Καρδίτσα), αλλά τώρα το αρνητικό σερί σταμάτησε με τον Παπαθεοδώρου να καταλήγει πως «αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που ελέγξαμε αμυντικά τον Βερτζ και καταφέραμε να τον σταματήσουμε. Είναι ένας παίκτης που είναι και δημιουργός και εκτελεστής. Παίξαμε με μεγάλη ενέργεια και αυταπάρνηση στην άμυνα. και αυτός είναι ο δρόμος για την επιτυχία. Να είμαστε σκληροί αμυντικά, να παίζουμε σαν ομάδα, να μοιράζουμε την μπάλα και να παίζουμε για την ομάδα».