Βετούλας: «Σταθήκαμε καλά, αλλά η απειρία μας φάνηκε»

Νίκος Βετούλας

i

© Intime

Βετούλας: «Σταθήκαμε καλά, αλλά η απειρία μας φάνηκε»

Sportal newsroom 21:18 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 19.03.2023
Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Βετούλας, εξήγησε για ποιον λόγο η ομάδα του δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες κόντρα στον Κολοσσό, αλλά έστρεψε το ενδιαφέρον στον επόμενο αγώνα της ομάδας του, το ντέρμπι της Πάτρας κόντρα στον Προμηθέα.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο και σχεδόν σε ολόκληρη την τρίτη περίοδο ο Απόλλων Πατρών διεκδικούσε με μοιρασμένες πιθανότητες τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό. Από το 27ο λεπτό και έπειτα όμως, «ο Κολοσσός έβγαλε ένταση στο παιχνίδι του, κυνήγησε τη μπάλα στην άμυνα και ανέβασε την απόδοσή του», είπε ο προπονητής των Αχαιών Νίκος Βετούλας, στην προσπάθειά του να εξηγήσει τους λόγους που η ομάδα του ηττήθηκε. 

Παπαθεοδώρου: «Η ενέργεια και η αυταπάρνηση μας έδωσαν τη νίκη»
BASKET LEAGUE

21:03 - 19.03.2023

Παπαθεοδώρου: «Η ενέργεια και η αυταπάρνηση μας έδωσαν τη νίκη»

Η επιστροφή στις νίκες για τον Κολοσσό, έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, ήρθε γιατί «παίξαμε με μεγάλη ενέργεια και αυταπάρνηση στην άμυνα. Αυτός είναι ο δρόμος για την επιτυχία», είπε ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Μέχρι και μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου» τόνισε, «ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και είχαμε επαφή στο σκορ. Από εκεί και πέρα όμως, ο Κολοσσός πίεσε ασφυκτικά και εμείς δεν είχαμε την εμπειρία να διαχειριστούμε την κατάσταση. Νομίζω ότι η αγωνιστική μας απειρία φάνηκε». 

«Από εδώ και πέρα...», πρόσθεσε ο Βετούλας «πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί θέλουμε την παραμονή» και αναφέρεται στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Basket League, το ντέρμπι της Πάτρας κόντρα στον Προμηθέα, που είναι προγραμματισμένο για την 25η Μαρτίου, ημέρα Εθνικής εορτής.