Προμηθέας: Κρατάει τον Κάουαν και του χρόνου!
i

©InTime

Προμηθέας: Κρατάει τον Κάουαν και του χρόνου!

Γιάννης Πάλλας 23:00 - 13.05.2023
Ο Προμηθέας συζητάει για την παραμονή του Άντονι Κάουαν Τζούνιορ και τη νέα χρονιά

Μπορεί ακόμη να μην έχει κλείσει το θέμα του προπονητή στον Προμηθέα, όπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά οι Πατρινοί είναι έτοιμοι να «δέσουν» τον Άντονι Κάουαν Τζούνιορ!

Ο Αμερικανός γκαρντ που πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν αποτελεί προτεραιότητα για τον Σύλλογο της Πάτρας αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για να παραμείνει στον Προμηθέα και γύρω του να «χτιστεί» η νέα ομάδα.

Ο Άντονι Κάουαν σε 27 αγώνες συνολικά είχε 11 πόντους μέσο όρο σε 28.4 λεπτά συμμετοχής και αποτέλεσε τη βάση της ομάδας της Πάτρας σε σημαντικές νίκες.

Το θέμα του προπονητή μπορεί να καθυστερεί τις υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας, αλλά στην περίπτωση του Αμεριικανού γκαρντ προτίθενται να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατόν, για να αποφύγουν το «μπάσιμο» κάποιας ομάδας που θα δυσκολέψει το θέμα της παραμονής του.

Από κει και πέρα, η λογική στην οποία προσανατολίζονται οι άνθρωποι της διοίκησης είναι να προβούν σε ανανέωση του ρόστερ σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να εμφανιστούν πιο δυνατοί τη νέα χρονιά.