Παραμένει στον Απόλλωνα Πάτρας και τη νέα σεζόν ο Βετούλας

Νίκος Βετούλας

i

© Intime

Παραμένει στον Απόλλωνα Πάτρας και τη νέα σεζόν ο Βετούλας

Χρήστος Τσάλτας 13:26 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 14.05.2023
Απόλλων Πατρών και Νίκος Βετούλας θα συνεχίσουν μαζί και την ερχόμενη σεζόν, με τους «μελανόλευκους» να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο.

Η εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο του κόουτς Νίκο Βετούλα είχε ξεκαθαριστεί καιρό τώρα. Ο Απόλλωνας είχε αποφασίσει εδώ και μέρες να κρατήσει τον έμπειρο προπονητή και τώρα η κοινή τους διάθεση για συνεργασία οριστικοποιήθηκε. 

Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Βετούλα και μετά την επίτευξη του φετινού στόχου (δηλαδή της παραμονής) σκοπεύουν να κάνουν μαζί ένα βήμα παραπάνω. 

«Ο Νίκος Βετούλας είναι ένας από εμάς!» ξεκινάει αναφέροντας η επίσημη ανακοίνωση των «μελανόλευκων», αναφερόμενη σε έναν άνθρωπο γέννημα της Πάτρας και θρέμμα του Απόλλωνα. Εκεί ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα (1994) πριν αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, τη Νήαρ Ηστ, τον Ιωνικό Ν.Φ., τον Άρη, την Ούντινε, την ΑΕΚ και τη Μούρθια. Επίσης, είναι η δεύτερη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, όπου κάθισε για πρώτη φορά το 2010 (μέχρι το 2015). 

Πρόκειται άλλωστε, για «ένα επίλεκτο μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα και θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο να μετέχει από την άκρη του πάγκου στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Η ομάδα μας βήμα-βήμα συνεχώς προοδεύει σε όλα τα επίπεδα και χαρίζει μοναδικές στιγμές στην Πάτρα, που τη χαίρεται, την αγαπά και τη στηρίζει με πάθος», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ο ίδιος ο Βετούλας, αυτό που είχε να προσθέσει ήταν το «ευχαριστώ στη διοίκηση και σε όλους όσους μας στήριξαν ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Όλοι γνωρίζουμε το ειδικό βάρος και την ευθύνη όταν οδηγείς την ομάδα στην προσπάθεια της για εξέλιξη. Έχοντας δουλέψει συνολικά και επίμονα χρόνια στον Απόλλωνα όλοι μας στο τιμ και την ομάδα, έχουμε κατανοήσει πλήρως τι σημαίνει να τον εκπροσωπείς. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία έχοντας όραμα και υψηλούς στόχους όπως αρμόζει στον Σύλλογο και όπως αρμόζει στην πόλη της Πάτρας».