Στον Ολυμπιακό… μέχρι τέλους ο Σλούκας: Συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια!

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Στον Ολυμπιακό… μέχρι τέλους ο Σλούκας: Συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:09 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 26.05.2023
Ο Κώστας Σλούκας θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για ακόμα 3 χρόνια, με τον ηγέτη της ομάδας του Πειραιά, όπως αναφέρουν οι πηγές του Sportal, να δίνει τα χέρια με τον σύλλογο για τρία ακόμα χρόνια.

Ο Κώστας Σλούκας, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ρίχνει άγκυρα στο Λιμάνι του Πειραιά, με τον παίκτη και τους «ερυθρόλευκους» να έρχονται σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, ο Κώστας Σλούκας, όσες… σειρήνες κι αν τον προσέγγισαν από την Ευρώπη, επέλεξε να μείνει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, με τον οποίο ήρθε και πάλι σε συμφωνία για συμβόλαιο 3 ετών

Αυτό σημαίνει πως μέχρι (τουλάχιστον) το 2026 ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα και να ηγείται της ομάδας του Πειραιά στην προσπάθειά της για επιστροφή στην κορυφή. 

Και μέσα στη σεζόν οι δύο πλευρές είχαν πει πως θέλουν να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με το κλίμα να είναι άριστο και τον Κώστα Σλούκα και τον Ολυμπιακό να φτάνουν έτσι στην οριστική συμφωνία, η οποία θα κρατήσει τον παίκτη στο μεγάλο Λιμάνι της χώρας. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδειξε στον παίκτη με κάθε τρόπο πως εκείνον θέλει στα δύσκολα, καθώς του έδωσε όλες τις κρίσιμες επιθέσεις, από το Game 3 με την Φενέρ μέχρι ακόμα και τον τελικό της Euroleague, γεγονός που έπαιξε και εκείνο τον ρόλο του. Παράλληλα ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης και ο «Σλούκι Λουκ» δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει πράγματα στη μέση, καθώς επιθυμεί όσο τίποτα να σηκώσει ξανά το τρόπαιο με τον Ολυμπιακό. 

Πλέον μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να κινείται μεθοδικά, ώστε να ετοιμάσει και τη νέα σεζόν ένα σύνολο ικανό να τον επαναφέρει στην κορυφή της Ευρώπης. 

Πλέον ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν αναμένεται να κάνει πολλές κινήσεις το καλοκαίρι, αλλά λίγες και καλές, ετοιμάζεται για την συνέχεια, η οποία έχει να κάνει με τον Κώστα Παπανικολάου, τον οποίο επίσης θέλει (φυσικά) να κρατήσει, αλλά και τον Σάσα Βεζένκοφ, με την υπόθεση αυτή όμως να μην είναι στο χέρι του 100%, καθώς τα πάντα θα κριθούν από την πρόταση των Κινγκς

Όπως και αν έχει, η συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα δείχνει ότι ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν το βάζει κάτω αναφορικά με το μέλλον, αλλά θέλει να πετύχει ακόμα περισσότερα, οδεύοντας στη σωστή κατεύθυνση.