Γιατί ο Καστρίτης είπε το «ναι» στον Άρη!
i

©InTime

Γιατί ο Καστρίτης είπε το «ναι» στον Άρη!

Γιάννης Πάλλας 21:19 - 26.05.2023
Το Sportal εξηγεί τους λόγους που ο Γιάννης Καστρίτης επέλεξε να παραμείνει στον Άρη για άλλα δυο χρόνια

Το έργο του στον Άρη επέλεξε να συνεχίσει ο Γιάννης Καστρίτης, παρότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συνεργαστούν μαζί του κάποιες ομάδες της Basket League, αλλά και του εξωτερικού.

Στους Ατλάντα Χοκς ο Κοκόσκοφ
NBA

20:02 - 26.05.2023

Στους Ατλάντα Χοκς ο Κοκόσκοφ

Βοηθός του Κουίν Σνάιντερ στους Χοκς θα είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, αφού ο Σέρβος υπέραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Ατλάντα.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» εμπιστεύτηκε τον Άρη θέλοντας να κάνει ένα παραπάνω βήμα από κοινού με τον Σύλλογο και εκτίμησε πολλά πράγματα πριν απαντήσει καταφατικά στην πρόταση της διοίκησης για νέο διετές συμβόλαιο.

Το Sportal παραθέτει τους λόγους που έκαναν τον Καστρίτη να πει το «ναι» χωρίς να χρειαστεί να γίνουν πολλές συζητήσεις με τη διοίκηση. Για την ακρίβεια έγιναν δυο συναντήσεις και αμέσως επήλθε συμφωνία.

Το πρώτο πράγμα που έπαιξε καταλυτικό ρόλο ήταν η αγάπη που εισέπραξε ο προπονητής από τον κόσμο, ο οποίος αγκάλιασε την ομάδα και τον ίδιο.

Οι λέξεις σταθερότητα, αποδοχή, αξιοπιστία και η αναγνώριση της δουλειά του ήταν μερικές ακόμη παράμετροι που συνετέλεσαν ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία τόσο γρήγορα.

Ακόμη στη συνάντηση με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, ο Γιάννης Καστρίτης διαπίστωσε ότι κάτι καλό «χτίζεται» για τον Άρη με προοπτική στο μέλλον. Παράλληλα, αναλύθηκε το ενδεχόμενο της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Basketball Champions League), κάτι που όμως δεν εξαρτάται από τον Σύλλογο, αλλά από άλλες παραμέτρους. 

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση εάν δεν επιτευχθεί φέτος, αποτελεί στόχο για την επόμενη σεζόν.

Η παραμονή του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Άρη δείχνει τη διάθεση της διοίκησης να επενδύσει στον αξιόλογο τεχνικό, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να γίνουν βήματα προς τα πάνω που θα ισχυροποιήσουν τον Σύλλογο.