Η Μπέριλ ΜακΚίσικ απάντησε στο Sportal: «Μακάρι η ευχή του Σακ να γίνει πραγματικότητα»

Μπέριλ ΜακΚίσικ

i

© instagram.com/berilmckissic

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ απάντησε στο Sportal: «Μακάρι η ευχή του Σακ να γίνει πραγματικότητα»

Πάνος Μαλακτάρης 17:20 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 11.03.2023
Μετά από σχετική ερώτηση του Sportal, η σύζυγος του ΜακΚίσικ, Μπέριλ, παίρνει θέση αναφορικά με την επιθυμία του Σακίλ ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε να μπορεί να διαβάζει τη σκέψη της.

Το Sportal κάνει πρεμιέρα στη σειρά βίντεο - συνεντεύξεων που θα απολαμβάνετε μέσα από το site αλλά και τα social media του με τον guard/forward του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ. Ερωτηθείς πολλά και ενδιαφέροντα από τον Μπουτς αλλά και τον Στέφανο Αβραμίδη, ο Αμερικανός ήταν απολαυστικός. 

Σε μια στιγμή ερωτάται σχετικά με το αν και κατά πόσο γνωρίζει τι σκέφτεται η σύζυγός του, Μπέριλ. Γελώντας και σε εμφανώς καλή διάθεση, ο Σακ μας απάντησε πως θα ήθελε πολύ να το γνώριζε, καθώς και πως αν του δίνονταν κάποια στιγμή στη ζωή του 3 ευχές, σίγουρα τη μία εξ' αυτών θα την σπαταλούσε για να μάθει ακριβώς αυτό. 

Έρχεται λοιπόν τώρα η Μπέριλ και απαντά στο σχετικό ερώτημα που της θέσαμε ως Sportal μέσω της σελίδας μας στο instagram. Συγκεκριμένα τη ρωτήσαμε «Τι έχεις να πεις σχετικά με αυτή τη δήλωση (σ.σ. του Σακίλ)» ; Για να μας απαντήσει λίγο μετά «Εύχομαι αυτή η ευχή του να πραγματοποιηθεί», ακολουθώντας με τη σειρά της τη χιουμοριστική διάθεση του συζύγου της.