Χρήστος Μπαφές: «Περιμένουμε πως θα έχουμε πάνω από 4.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού στο Κάουνας»

Χρήστος Μπαφές: «Περιμένουμε πως θα έχουμε πάνω από 4.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού στο Κάουνας»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:54 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 13.05.2023
Ο Ολυμπιακός περιμένει έντονη βοήθεια από τον κόσμο του στο Κάουνας, με τους Ερυθρόλευκους να υπολογίζουν σε περίπου 4.000 οπαδούς τους στην Zalgirio Arena

Έντονη αναμένεται η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Final 4 του Κάουνας!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δείξει τρομερό ενδιαφέρον για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο Κάουνας και παλεύουν ακόμα και τώρα για ένα «μαγικό» χαρτάκι το οποίο θα τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν από κοντά τις αναμετρήσεις. 

Όπως ανέφερε ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι της ΚΑΕ περιμένουν πως θα έχουν περίπου 4.000 φιλάθλους στο πλευρό τους. 

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Είναι δύσκολο το εγχείρημα, έχοντας και μία εβδομάδα λιγότερη για προετοιμασία. Δεν θα έχουμε την περσινή εικόνα, όπου πολλοί φίλαθλοι πήραν το αμάξι τους και πήγαν στο Βελιγράδι. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε στο Κάουνας περισσότερους από 4.000 φιλάθλους στο πλευρά μας, αυτή είναι η εκτίμηση. Πριν την σειρά με την Φενέρμπαχτσε, είχαμε δώσει 2.500 εισιτήρια, στην πορεία ήρθαν ακόμα 7ο0 εισιτήρια. Αλλά υπάρχει μία διαδικασία που οι φίλαθλοι βρίσκουν εισιτήρια από άλλους. Έχουμε 850 αιτήματα και από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας».