Το Sportal στην πορεία των φίλων του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:02 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 21.05.2023
Το Sportal σας βάζει στο κλίμα του μεγάλου τελικού της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης και σας μεταφέρει τον παλμό από την κεντρική πλατεία του Κάουνας λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο τελικό της Euroleague. Το Sportal βρίσκεται στο Κάουνας και οι Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Περπερίδης σας μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Από νωρίς οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Με συνθήματα και τραγούδια έχουν μπει από νωρίς στο κλίμα του μεγάλου τελικού. 

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» είναι αυτοί που έχουν κλέψει την παράσταση στο Κάουνας, έχοντας μακράν την πιο δυναμική παρουσία στην πόλη. 

Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις να κάνουν λόγο για 8000(!) «ερυθρόλευκους» οπαδούς και οι πιο μετριοπαθείς για έναν αριθμό που θα φτάσει τις 7000.

Το πάρτι ενόψει τελικού ξεκίνησε άλλωστε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής!