Ο Λούκα Βιλντόζα βγαίνει με την «πιο όμορφη γυναίκα της Σερβίας»

Ο Λούκα Βιλντόζα βγαίνει με την «πιο όμορφη γυναίκα της Σερβίας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:45 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 26.05.2023
Το νέο... αμόρε του Λούκα Βιλντόζα φαίνεται πως έχουν ανακαλύψει τα σερβικά ΜΜΕ, με τον Αργεντίνο να βγαίνει με την πιο όμορφη γυναίκα της βαλκανικής χώρας.

Νέα σελίδα στη ζωή του ανοίγει ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος κάμποσους μήνες μετά τον χωρισμό του αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται τα σερβικά ΜΜΕ, τα οποία ανακάλυψαν ρομάντζο μεταξύ του παίκτη του Ερυθρού Αστέρα και της Μιλίτσα Τάσιτς.

Τι εστί Μιλίτσα Τάσιτς; Πρόκειται για νεαρή βολεϊμπολίστρια που αγωνίζεται στη Ντινάμο Βουκουρεστίου και αποτελεί την πιο όμορφη γυναίκα της Σερβίας, όπως έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς. Τα like και τα follow στάθηκαν αφορμή για τα Μέσα της χώρας να ψάξουν το... ρομάντζο λίγο παραπάνω και αυτό που ενίσχυσε τις φήμες ήταν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, με τους δύο να πιάνονται χέρι με χέρι.

Θυμίζουμε πως ο χωρισμός του Βιλντόζα με την Αριάνα Χιχόν μόνο ομαλός δεν ήταν. Ο γκάρντ εθεάθει σε νυχτερινό κέντρο του Βελιγραδίου περιτριγυρισμένη από πολλές κοπέλες και αυτό σίγουρα δεν άρεσε στην κοπέλα του, η οποία όπως φαίνεται αποφάσισε να τον αφήσει. Οι δύο τους ήταν σε σχέση για δύο χρόνια, όμως τελικά όλα έληξαν άσχημα.

Όσον αφορά τη Μίλτσα Τάσιτς γεννήθηκε το 1999 και αποφοίτησε από το Αθλητικό Λύκειο του Βελιγραδίου. Έχει ύψος 185 εκατοστά και βάρος 73 κιλά και αυτή την περίοδο, αγωνίζεται για λογαριασμό της Ντινάμο Βουκουρεστίου.