Θα πληρώσει ακριβά ο Ντίλον Μπρουκς για τη... σπρωξιά στον κάμεραμαν (vid)

Ντίλον Μπρουκς

i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Θα πληρώσει ακριβά ο Ντίλον Μπρουκς για τη... σπρωξιά στον κάμεραμαν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:16 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 18.03.2023
To NBA επέβαλε πρόστιμο ύψους 35.000 δολαρίων για τη συμπεριφορά του γκαρντ των Γκρίζλις, Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος έσπρωξε χωρίς κανέναν λόγο τον εικονολήπτη που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του.

O Ντίλον Μπρουκς είναι πολύ καλός αμυντικός και αποτελεσματικός σουτέρ από μακρινή απόσταση. Με αυτά τα δύο χαρακτηριστικά βγάζει το... ψωμί του στο ΝΒΑ. Και δεν αναφερόμαστε σε ένα ταπεινό μεροκάματο, αλλά σε οκταψήφιες ετήσιες απολαβές (11.400.000 δολάρια). Ο βασικός λόγος που είναι γνωστός όμως, δεν αφορά την αυτή καθ' αυτή αγωνιστική του παρουσία, αλλά την εν γένει συμπεριφορά του. 

Ο Μπρουκς είναι αγαπητός στους Μέμφις Γκρίζλις και χρήσιμος, αλλά όλοι οι υπόλοιποι τον... μισούν. Έχει τσακωθεί με όποιον αντίπαλο στάθηκε απέναντί του. Αρκετοί έχουν δεχθεί ύπουλα χτυπήματα από αυτόν και σχεδόν κανένας δεν θέλει να τον βλέπει ούτε... ζωγραφιστό. 

Γενικά, οι πρακτικές του 27χρονου Καναδού σούτινγκ γκαρντ έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, ενώ η τελευταία του... επιλογή εκτός του ότι ήταν απαράδεχτη, θα τον κάνει και κατά 35.000 δολάρια πιο φτωχό. 

Αυτό είναι το πρόστιμο που του επέβαλε η λίγκα για το δίχως λογική σπρώξιμο στον τίμιο κάμεραμαν που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όταν ο Μπρουκς προσπάθησε να σώσει μία μπάλα και έπεσε κατά λάθος πάνω του, αντί να του συμπαρασταθεί και να τον βοηθήσει να σηκωθεί, τουναντίον τον έσπρωξε εκνευρισμένος. 

Η κίνησή του ήταν... υποχθόνια, αλλά με μία δεύτερη ματιά φάνηκε ο βρόμικος σκοπός του και το ΝΒΑ δεν τον άφησε ατιμώρητο.  

Tags: