Δικηγόρος των Κροατών χούλιγκαν επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε DNA του Μιχάλη Κατσούρη σε μαχαίρι - «Το θέμα πλέον περιπλέκεται σημαντικά»
i

©intime

Δικηγόρος των Κροατών χούλιγκαν επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε DNA του Μιχάλη Κατσούρη σε μαχαίρι - «Το θέμα πλέον περιπλέκεται σημαντικά»

Γιώργος Σακελλαρίου 22:00 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 19.10.2023

Ο δικηγόρος Αθανάσιος Καϋμενάκης δήλωσε σε κροατικό μέσο ότι βρέθηκε DNA του Μιχάλη Κατσούρη σε μαχαίρι που είχε χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Στο κεντρικό δελτίο του Mega υπήρξε η αποκάλυψη ότι βρέθηκε σε μαχαίρι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σταγόνα από αίμα του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ. Αρχικά, λοιπόν, στην Κροατία τόνιζαν ότι δεν έχει βρεθεί DNA του Κατσούρη σε αντικείμενα που είχαν οι Bad Blue Boys στα επεισόδια, αλλά πλέον τα πράγματα αλλάζουν και το επιβεβαίωσε και ο Αθανάσιος Καϋμενάκης.

Ο δικηγόρος των BBB μιλώντας στη «vecernji» ανέφερε: «Το θέμα πλέον περιπλέκεται σημαντικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Αναλυτικά το δημοσίευμα που έχει τίτλο «Ακολουθεί μια εντελώς νέα έρευνα στην Ελλάδα: “Tο θέμα πλέον περιπλέκεται σημαντικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.

Το DNA Κροατών πολιτών βρέθηκε στο όπλο που αποτελεί αντικείμενο πραγματογνωμοσύνης από Έλληνες ανακριτές μετά τη δολοφονία οπαδού της ΑΕΚ, επιβεβαίωσε για τη Večernji list ο δικηγόρος των περισσότερων Bad Blue Boys Αθανάσιος Καϊμενάκης που δεν επέστρεψαν σπίτι μετά τη σύγκρουση με τους Έλληνες χούλιγκαν στην Αθήνα στις 8 Αυγούστου, αλλά προφυλακίστηκαν στην Ελλάδα.

Μιλήσαμε με τον δικηγόρο για τη μεγάλη στροφή στην έρευνα για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, που μαχαιρώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και τις συνέπειες που περιμένουν τους κρατούμενους BBB. Η έρευνα, όπως εξήγησε ο Καυμενάκης, λόγω του μεγάλου αριθμού υπόπτων, καθώς και 11 ποινικών αδικημάτων που τους προσάπτουν, τελικά έφερε τα αποτελέσματα της πολυαναμενόμενης πραγματογνωμοσύνης DNA.

Όμως ο Έλληνας δικηγόρος, που μόλις έλαβε την ανάλυση από την αστυνομία και σημειώνει ότι δεν έχει μελετήσει ακόμη όλες τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες, ότι το DNA του δολοφονηθέντος Κατσούρη βρέθηκε στο μαχαίρι που επεξεργάστηκε η αστυνομία!

Βρέθηκε DNA του Μιχάλη Κατσούρη στο μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν – Στο μικροσκόπιο τρία ακόμα άτομα (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:14 - 19.10.2023

Βρέθηκε DNA του Μιχάλη Κατσούρη στο μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν – Στο μικροσκόπιο τρία ακόμα άτομα (vid)

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο του Mega στο μαχαίρι ενός Κροάτη χούλιγκαν εντοπίστηκε αίμα που ανήκει στον δολοφονονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

“Το θέμα είναι πλέον πολύ περίπλοκο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να πούμε ότι αυτά είναι καλά νέα, αλλά έχουν εμφανιστεί και νέα τεκμήρια βίντεο, οπότε τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μια εντελώς νέα έρευνα”, λέει ο Έλληνας δικηγόρος».