Αλίς Καμπέλο: Η σύζυγος του Μοράτα πόζαρε γυμνόστηθη με την μικρή της κόρη

Αλίς Καμπέλο: Η σύζυγος του Μοράτα πόζαρε γυμνόστηθη με την μικρή της κόρη

Sportal newsroom 10:24 - 04.06.2023

Με την μικρή της κόρη, Μπέλλα, πόζαρε η Αλίς Καμπέλο, σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα.

Μία αποκαλυπτική φωτογράφηση έκανε η σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα, Αλίς Καμπέλο. Η Ιταλίδα, μοντέλο στο επάγγελμα, πόζαρε γυμνόστηθη έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της, Μπέλα.

Η Αλίς Καμπέλο παντρεύτηκε με τον Άλβαρο Μοράτα στη Βενετία τον Ιούνιο του 2017. Έναν χρόνο μετά, το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα Αλεσάντρο και Λεονάρντο.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 γεννήθηκε ο τρίτος γιος του ζευγαριού, ο Εντουάρντο. Τον Ιανουάριο του 2023 ο Μοράτα και η Καμπέλο απέκτησαν την κόρη τους, Μπέλα.

Η αγαπημένη ποδοσφαιρίστρια του Τσιτσιπά ποζάρει με ροζ μπικίνι
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:50 - 02.06.2023

Η αγαπημένη ποδοσφαιρίστρια του Τσιτσιπά ποζάρει με ροζ μπικίνι

Η επιθετικός της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν και αγαπημένη ποδοσφαιρίστρια του Στέφανου Τσιτσιπά χαλαρώνει στο Μαϊάμι και «κολάζει» τους θαυμαστές της με το ροζ μπικίνι και το εντυπωσιακό της σώμα.

Κατά τη γέννηση της μικρής, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή κινδύνευσε λόγω επιπλοκών. Για το σχετικό γεγονός είχε ενημερώσει μέσω instagram ο Άλβαρο Μοράτα. «Η Μπέλα γεννήθηκε στις 9 και είναι υπέροχη .Η μητέρα της δυστυχώς μετά τον τοκετό που πήγε πολύ καλά, είχε κάποιες επιπλοκές που μας έκαναν να φοβηθούμε πολύ», σημείωσε τότε ο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Η Αλίς είναι δυνατή και αναρρώνει σιγά σιγά. Αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΕΘ της Κλινικής του Πανεπιστημίου της Ναβάρα που τον φροντίζουν οι καλύτεροι γιατροί και σιγά σιγά αναρρώνει πολύ καλά… είναι πολύ δυνατή.

Δεν θέλουμε να σταματήσουμε να ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς που ήταν κάθε στιγμή προσεκτικοί, κατανοητοί και πολύ επαγγελματίες, τον καθένα από αυτούς. Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε για αυτό που κάνατε και νιώθουμε τεράστιο θαυμασμό για όλους. Σας ευχαριστούμε όλους για τα χιλιάδες μηνύματα που έχουμε λάβει, σας στέλνουμε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά και θα συνεχίσουμε να σας το λέμε», σχολίασε ο Άλβαρο Μοράτα.