Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Την ίδια ημέρα, στην ίδια δικαστική αίθουσα και στο ίδιο πινάκιο 16 επικεφαλής συνδέσμων οπαδών!
i

©intime

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Την ίδια ημέρα, στην ίδια δικαστική αίθουσα και στο ίδιο πινάκιο 16 επικεφαλής συνδέσμων οπαδών!

Δημήτρης Χούπης 21:19 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 14.11.2023

Η Εισαγγελία Αθήνας προχώρησε σε μία απίστευτη γκάφα, αφού φέρνει τους οργανωμένους οπαδούς των τριών μεγάλων ομάδων της Αττικής την ίδια μέρα ενώπιον δικαστηρίου.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Η Εισαγγελία Αθήνας προχώρησε σε μία απίστευτη γκάφα, αφού όρισε την ίδια μέρα, στην ίδια δικαστική αίθουσα τη δίκη υπευθύνων ποδοσφαιρικών συνδέσμων της Αττικής. Οι οποίοι δικάζονται ότι διατηρούσαν Γραφεία Λέσχης Φιλάθλων, χωρίς άδεια. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ieidiseis.gr, η ίδια η Δικαιοσύνη φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο τους 16 οργανωμένους οπαδούς, οι οποίο είναι αντίπαλοι και εχθροί. Πιο αναλυτικά η Δικαιοσύνη πίστευε ότι είναι καλή απόφαση να διεξάγει παράλληλα τη δίκη των συγκεκριμένων οπαδών, οι οποίο βρέθηκαν κατηγορούμενοι μετά την επιχείρηση «αρετή» της Εισαγγελέας στο πλαίσιο του κλεισίματος των παρανόμων ποδοσφαιρικών συνδέσμων, η οποία ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως υποστηρίζει το κλητήριο θέσπισμα, με το οποίο καλούνται να δικαστούν οι 16 κατηγορούμενοι, προκύπτει πως συνελήφθησαν στο πλαίσιο εφόδων, που είχαν κάνει τότε οι αθλητικοί εισαγγελείς, αφού οι ημερομηνίες που έχουν καταγραφεί στο δικαστικό έγγραφο είναι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη και συγκεκριμένα στις 9, 11, 12, 14, 15, 17 και 28 Φεβρουαρίου 2022.

Έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει το σενάριο για ακούσιο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:30 - 20.10.2023

Έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει το σενάριο για ακούσιο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη

Ο Μιχάλης Κατσούρης δέχθηκε τελικά το μοιραίο πλήγμα με μαχαίρι στο υπαίθριο πάρκινγκ της οδού Κιουταχείας έξω από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας όπου υπήρξε η μαζική αιματηρή επίθεση των Κροατών χούλιγκαν κι όχι κατά λάθος στην προσπάθεια διαφυγής του σε πεζόδρομο, σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από το σημείο του πρώτου πλήγματος, σύμφωνα με έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να φτάσουν στα δικαστήρια οπαδοί των ομάδων που δικάζονται, για να τους συμπαρασταθούν

Αναλυτικά οι ποδοσφαιρικοί σύνδεσμοι που έχουν κατηγορούμενους τους επικεφαλής τους: 

Λέσχη ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΦΙΛΩΝ της ΑΕΚ, με την επωνυμία «ΓΝΗΣΙΑ 21 - 1975», (στο Περιστέρι)

ΘΥΡΑ 7 Παράρτημα Καλλιθέας

Λέσχη φίλων Αθλητικού Σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (στη Νέα Σμύρνη).

Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ, με την επωνυμία "Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος - οι Φίλοι της ΑΕΚ περιοχής Πατησίων PATHSIA CLUB

Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ (παράρτημα) Περιοχής Πατησίων

Οπαδοί και Φίλαθλοι του Αθλητικού Σωματείου του Ηλυσιακού με την επωνυμία «Rude Boyz» (στα Ιλύσια)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΣΕΠΟΛΙΑ - ΚΟΛΩΝΟΣ του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 - 1975 (ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ 21 - 1982)

Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού (περιοχή Ι. Δροσοπούλου)

Σύνδεσμος Οπαδών και Φιλάθλων του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ με την επωνυμία «Λέσχη Οπαδών και Φιλάθλων ΑΕΚ, Γνήσια Θύρα 21- 1975 (Ορίτζιναλ 21 - 1982)».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ) ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού «ΘΥΡΑ 7» (στην Ηλιούπολη)

Σ.Φ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Σύνδεσμος Οπαδών και Φιλάθλων του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ με την επωνυμία "Λέσχη Οπαδών και Φιλάθλων ΑΕΚ, Γνήσια Θύρα 21- 1975 (Ορίτζιναλ 21 - 1982). (στους Αγίους Αναργύρους).

Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού (στο Καματερό).