«Σπαρτιάτες» μέσω Γιάννη Κόντη: «Γιατί δεν κλήθηκε ο Άρης στη συνάντηση με Τσέφεριν»

Ο Γιάννης Κόντης.

i

©intime

«Σπαρτιάτες» μέσω Γιάννη Κόντη: «Γιατί δεν κλήθηκε ο Άρης στη συνάντηση με Τσέφεριν»

Sportal newsroom 18:25 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 14.08.2023

Βολές προς τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τους αρμόδιους Υπουργούς από τον βουλευτή των Σπαρτιατών και πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη, Γιάννη Κόντη, σχετικά με την συνάντηση που θα έχει το Τοπ 4 με τον Πρόεδρο της UEFA .

Ο βουλευτής του κόμματος των Σπαρτιατών, Γιάννης Κόντης, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε και ως τεχνικός διευθυντής στον Άρη άσκησε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού, όπως και στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού μέσα από επερώτηση που κατέθεσε, σχετικά με την απουσία της ομάδας του Άρη από τη συνάντηση της Τετάρτης (16/8) με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Με αφορμή τον αγώνα του Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Αλεξάντερ Τσέφεριν θα βρίσκεται στην Αθήνα, με τον Σλοβένο να κανονίζει να βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος με τη σειρά του απηύθυνε πρόταση στους ισχυρούς άνδρες της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, προκειμένου να παραστούν σε αυτήν. Θέμα της συζήτησης μεταξύ άλλων θα είναι και το θέμα της βίας στο ποδόσφαιρο, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Από την επερχόμενη αυτή συνάντηση όμως θα απουσιάζει όπως φαίνεται εκπρόσωπος της ΠΑΕ Άρης, καθώς δεν υπήρξε πρόσκληση προς κάποιο άτομο του συλλόγου. Πάνω σε αυτήν την απόφαση κατέθεσε την επερώτηση και ο Γιάννης Κόντης, με τον βουλευτή να αναρωτιέται πώς γίνεται μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, όπως ο Άρης, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο ευρωπαϊκό στερέωμα γίνεται να απουσιάζει από μια τέτοια σημαντική συνάντηση. 

Επίσης, δεδομένης της ανάμειξης του Άρη σε πρόσφατα περιστατικά οπαδικής βίας, με τελευταίο τη δολοφονία 19χρόνου Άλκη Καμπανού από αντίπαλους οπαδούς, ο βουλευτής των Σπαρτιατών θεωρεί πως η Κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τον σύλλογο, την ιστορία του και τα όσα έχει περάσει το τελευταίο διάστημα.

Η επερώτηση του Γιάννη Κόντη:

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.