Σοκάρουν οι ατάκες μετά τη δολοφονία Λυγγερίδη: «Τους γ@@@σαμε, σκοτώσαμε μπάτσο, μόνο εμείς αυτά!» (vid)
i

© Intime

Σοκάρουν οι ατάκες μετά τη δολοφονία Λυγγερίδη: «Τους γ@@@σαμε, σκοτώσαμε μπάτσο, μόνο εμείς αυτά!» (vid)

Sportal newsroom 18:25 - 23.04.2024

Ανατριχιαστικές είναι οι ατάκες που ακούστηκαν μετά τη δολοφονία του αστυνόμου των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη.

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης (23/04) οι 67 συλληφθέντες που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνόμου των ΜΑΤ στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις, ασκήθηκε στους συλληφθέντες ποινική δίωξη για 28 συνολικά αδικήματα με τα 12 εξ αυτών κακουργήματα.

ΕΛ. ΑΣ.: «Στοιχεία για εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από 158 μέλη που σχετίζεται με τη δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:48 - 22.04.2024

ΕΛ. ΑΣ.: «Στοιχεία για εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από 158 μέλη που σχετίζεται με τη δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη»

Με αφορμή τα επεισόδια στου Ρέντη ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έκανε δήλωση, στην οποία τόνισε πως με αυτά σχετίζονται 158 μέλη που ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «ΤLive» στον Alpha, αμέσως μετά το τραυματισμό του αστυνομικού, πραγματοποιήθηκαν διάλογοι οι οποίοι είναι τουλάχιστον σοκαριστικοί, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αναλυτικά όσα είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή:

«Κυνηγούσε η αστυνομία αυτούς τους ανθρώπους, είχαν γίνει προσαγωγές και η αστυνομία θέτει σε παρακολούθηση μέσω τηλεφώνου και φυσική παρακολούθηση κάποια άτομα για τα οποία έχει πληροφορίες ότι ήταν οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας. Και όμως τους ακούν να επαίρονται και να πανηγυρίζουν που σκότωσαν τον αστυνομικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "θα σκοτώσουν και άλλους αστυνομικούς" και μάλιστα μετά την επίθεση στον αστυνομικό φώναζαν συνθήματα εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ.

"Θα σας βρουν όλους κρύους", που σημαίνει θα σας βρουν πεθαμένους. Και δεν είναι μόνο ότι πανηγυρίζουν, γιατί εμμέσως παραδέχονται ότι αυτοί έδωσαν την εντολή να δολοφονηθεί ο Γιώργος Λυγγερίδης. Μάλιστα λένε "σας χρειάζεται μια Νέα Σμύρνη"».

«Μάλιστα, τους άκουσαν να λένε "ποιος άλλος οργανωμένος σύνδεσμος μπορεί να σκοτώσει αστυνομικό; Μόνο εμείς". Και το έχουν μεγάλο καμάρι», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Τους γ@#$%^&#. Είμαστε πολύ μπροστά από τους άλλους. Εμείς σκοτώσαμε μπάτσο, οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα», ακούγονται να λένε.

«Ρουφιάνοι, πουτ@@@ γιοι, με τα Τέμπη δεν ασχολείστε»: Με βρισιές και χειρονομίες στον εισαγγελέα οι 67 χούλιγκανς 

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα μεταφέρονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι 67 χούλιγκαν που σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Οι συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη επιβιβάστηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (23.4.2024) σε πέντε λεωφορεία της αστυνομίας και πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα.

Βγαίνοντας από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών προκειμένου να επιβιβαστούν στα πούλμαν και αντικρίζοντας τις κάμερες, οι οπαδοί άρχισαν αν βρίζουν και να κάνουν χειρονομίες. «Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, που@@@ γιοι, με τα Τέμπη δεν ασχολείστε» φώναζαν μεταξύ άλλων, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και κουκούλες.

Δείτε το βίντεο: