Βίντεο - ντοκουμέντο για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: Είχε ήδη μαχαιρωθεί στο πάρκινγκ, όταν προσπαθούσε να αποφύγει τους χούλιγκαν (vid)

Βίντεο - ντοκουμέντο για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: Είχε ήδη μαχαιρωθεί στο πάρκινγκ, όταν προσπαθούσε να αποφύγει τους χούλιγκαν (vid)

Sportal newsroom 11:23 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 22.08.2023

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο καταγράφει τις κηλίδες αίματος του Μιχάλη Κατσούρη πριν την καταδίωξη με το ρόπαλο από Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τη «Δίκη στο Open», πιστοποιεί ότι, ο οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης μαχαιρώθηκε σε τυφλό σημείο, (όπου δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας) και έτρεχε πληγωμένος μέχρι το περίπτερο, όπου κατέρρευσε.

«Οι εκατοντάδες σταγόνες αίματος από τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή ξεκινούν από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής με τους Κροάτες κοντά στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας κι όχι στην προσπάθεια διαφυγής του έξω από το γήπεδο».

Αυτό προκύπτει  από την έρευνα των δικηγόρων του θύματος κκ Στ. Γεωργόπουλου και Χρ. Μαυρομμάτη αλλά φαίνεται να επιβεβαιώνεται κι από τα σχετικές αυτοψίες και τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δείχνει να προσδιορίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις συνθήκες θανάτου του άτυχου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αρμόδιοι φορές αποδεικνύει ότι ο αδικοχαμένος φίλος της ΑΕΚ μαχαιρώθηκε σε σημείο, στο οποίο δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας και έτρεχε όντας ήδη μαχαιρωμένος στα πλάνα της καταδίωξης από τους χούλιγκαν, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες.

Μάλιστα από ότι δήλωσε η μητέρα του Μιχάλη και ενδεχομένως να είναι γνωστό από μαρτυρίες, το μοιραίο χτύπημα δόθηκε όταν προσπάθησε να βοηθήσει κάποιον πεσμένο στο έδαφος και τον περικύκλωσαν τέσσερις οπαδοί.