Ελεύθερος ο οπαδός της ΑΕΚ για το μαχαίρι με το DNA, κρατείται για τα επεισόδια στον Βόλο - «Δε σκότωσα τον Μιχάλη»

Μιχάλης Κατσούρης

i

©intime

Ελεύθερος ο οπαδός της ΑΕΚ για το μαχαίρι με το DNA, κρατείται για τα επεισόδια στον Βόλο - «Δε σκότωσα τον Μιχάλη»

Sportal newsroom 14:37 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 15.11.2023

Απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο 35χρονος οπαδός της ΑΕΚ, η εμπλοκή του οποίου διερευνάται στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα (15/11) στο ανακριτικό γραφείο να απολογηθεί για άλλες κατηγορίες που αφορούν στη συμμετοχή του στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι αυτά της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο 35χρονος συνελήφθη, για εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση, για την οποία εκκρεμούσε σε βάρος του καταδίκη. Προς το παρόν, κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια με τους Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της 7ης Αυγούστου, όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσούρης.

Η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη αφού το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Σύμφωνα με το συνήγορό του, ο ίδιος δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει τον Μιχάλη Κατσουρή και όπως υποστηρίζει, «κρατούσε ένα μαχαιράκι, το οποίο ωστόσο του είχε πέσει ώρα νωρίτερα σε διαφορετικό σημείο». Ο 35χρονος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Στον ανακριτή ο 35χρονος οπαδός για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:29 - 15.11.2023

Στον ανακριτή ο 35χρονος οπαδός για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο 35χρονος οπαδός της ΑΕΚ, κατηγορούμενος για συμμετοχή στα επεισόδια το βράδυ της 7ης Αυγούστου, όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσούρης οδηγείται στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι o 35χρονος είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση για επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα τον Μάιο του 2017 στον Βόλο. Η ανεκτέλεστη ποινή εμφανίστηκε προ ημερών στα κομπιούτερ της αστυνομίας με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.