Τα πρώτα αποτελέσματα DNA από το σώμα του Μιχάλη αποδείχθηκαν μη αξιοποιήσιμα - Στο βίντεο εστιάζουν οι αρχές

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη

i

© PrtScr

Τα πρώτα αποτελέσματα DNA από το σώμα του Μιχάλη αποδείχθηκαν μη αξιοποιήσιμα - Στο βίντεο εστιάζουν οι αρχές

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:33 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 14.08.2023

Τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δεν οδήγησαν σε κάποιο γενετικό κωδικό, με αποτέλεσμα οι αρχές να εστιάζουν σε συγκεκριμένο βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Η αναζήτηση του δολοφόνου συνεχίζεται, με τους ανθρώπους της Ασφάλειας να κάνουν τα πάντα για τον εντοπισμό του μαχαιροβγάλτη, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή από τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με το newsit.gr, τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δεν απέδωσαν, διότι τα δείγματα από τα ρούχα και το σώμα του 29χρονου άνδρα δεν οδήγησαν σε κάποιο συγκεκριμένο γενετικό κωδικό. 

Πλέον, άπαντες στην Ασφάλεια εστιάζουν στο βίντεο που διακρίνεται η στιγμή της μοιραίας επίθεσης έξω από την Opap Arena. Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί επιστήμονες των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, «κόβουν» καρέ – καρέ το υλικό, ζουμάρουν και «καθαρίζουν» μέσω ειδικού προγράμματος τις φωτογραφίες, με σκοπό να αποκαλυφθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του χούλιγκαν που έδωσε την τελική μαχαιριά στον Μιχάλη Κατσούρη. 

Επίσης, στις αρχές προσπαθούν να διακρίνουν μέσα από τις λεπτομέρειες (π.χ κάποιο τατουάζ) τη φιγούρα του δράστη, οι οποίες ίσως μπορέσουν να «προδώσουν» την ταυτότητά του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, αυτό που προκύπτει είναι πως πως ένας από τους ανθρώπους, που φαίνεται να επιτίθεται στον Μιχάλη, είναι ψηλός και σχετικά γεροδεμένος, όμως το βίντεο, έχει καταγράψει μια ομάδα ατόμων να έχουν περικυκλώσει από τον Μιχάλη και να τον χτυπούν με τα αυτοσχέδια ρόπαλα. 

Οι περισσότεροι από αυτούς φοράνε κοντομάνικα μπλουζάκια και βερμούδες. Ουσιαστικά, μιλάμε για 4 - 5 άτομα που αποτελούν την ομάδα κρούσης των χούλιγκαν.

Δικηγόρος Κροάτη κατηγορούμενου: «Ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας αυτός που μαχαίρωσε τον Μιχάλη Κατσούρη - Υπάρχει βίντεο»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:43 - 13.08.2023

Δικηγόρος Κροάτη κατηγορούμενου: «Ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας αυτός που μαχαίρωσε τον Μιχάλη Κατσούρη - Υπάρχει βίντεο»

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας αποκάλυψε πως υπάρχει βίντεο το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών και δείχνει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Προφυλακιστέοι και οι 105 κατηγορούμενοι

Σε ότι αφορά τις δικαστικές εξελίξεις, από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα αποφασίστηκαν συνολικά 105 προφυλακίσεις. 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Στους κατηγορούμενους προστέθηκε και ένας Κροάτης, το όνομα του οποίου δεν περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας καθώς συνελήφθη αργότερα και είναι αδελφός ήδη κατηγορούμενου στην υπόθεση. Κι αυτός έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Tags: