Η Αστυνομία προσήγαγε 9 Κροάτες πιστεύοντας ότι είχαν συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και τελικά ήταν τουρίστες!

Αστυνομία

i

© PrtScr

Η Αστυνομία προσήγαγε 9 Κροάτες πιστεύοντας ότι είχαν συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και τελικά ήταν τουρίστες!

Sportal newsroom 19:39 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 08.08.2023

Η ΕΛΑΣ στην προσπάθειά της να βρει και να συλλάβει όλους τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης έξω από την «OPAP Aren» συνέλαβε Κροάτες τουρίστες.

Η ΕΛΑΣ, παρά την αρχική της αργοπορημένη και έως ανύπαρκτη αντίδραση στην είδηση της εισόδου στη χώρα των Κροατών χούλιγκαν, πλέον αναζητεί χωρίς σταματημό τους δράστες της επίθεσης. Επίθεση που έλαβε χώρα αργά χθες το βράδυ και κόστισε τη ζωή του 29χρόνου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ, μια μέρα πριν τον αγώνα της «Ένωσης» με την κροατική ομάδα για τα προημιτελικά του Champions League. 

Έχουν γίνει ήδη συλλήψεις 98 δραστών, ανάμεσά τους και Έλληνες οπαδοί του Παναθηναϊκού και η ΕΛΑΣ εντόπισε άλλους 9 σε κεντρικό ξενοδοχείο στους Αμπελόκηπους. Οι οποίοι όμως όπως τελικά αποδείχθηκε ήταν απλοί Κροάτες τουρίστες που είχαν έρθει για διακοπές στη χώρα μας. Έτσι έπειτα από την απαραίτητη εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει και για το αυριανό παιχνίδι (9/8) του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ για το 3ο προκριματικό του Champions League. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της γαλλικής ομάδας και ακόμα και πριν τα αιματηρά γεγονότα έξω από την «OPAP Arena» υπήρχε κίνδυνος για επεισόδια. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει φόβος για αντίποινα.