Η ποδοσφαιρική ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη (vid)
i

© prtscr

Η ποδοσφαιρική ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη (vid)

Sportal newsroom 22:21 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 25.06.2023

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να μιλήσει με ποδοσφαιρικούς όρους για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Η εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου βαδίζει προς τη λήξη της και η Νέα Δημοκρατία θα είναι το κόμμα που θα αποτελέσει την αυτοδύναμη κυβέρνηση για την επόμενη τετραετία. Τα ονόματα που θα συνθέτουν το Υπουργικό Συμβούλιο θα γίνουν επίσημα γνωστά τα επόμενα 24ωρα, ωστόσο ήδη φαίνεται να έχουν διαρρεύσει τα περισσότερα από αυτά.

Στην εκπομπή του Alpha για τις εκλογές ήταν καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης και σχολίασε τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο Υπουργικό Συμβούλιο, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σαν προπονητής και θα κάνει... rotation.

Αναλυτικά όσα είπε:

- Υπήρξατε Υπουργός Αναπτύξεως της προηγούμενης Κυβέρνησης. Εάν αύριο ο πρωθυπουργός δεν σας βάλει σε αυτό το υπουργείο, σημαίνει ότι αποτύχατε;

Τέλος ο Αυγενάκης, ποιος παίρνει τη θέση του - Ο Μητσοτάκης βάζει και τον Πύρρο Δήμα στην Κυβέρνηση
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:03 - 25.06.2023

Τέλος ο Αυγενάκης, ποιος παίρνει τη θέση του - Ο Μητσοτάκης βάζει και τον Πύρρο Δήμα στην Κυβέρνηση

Τον Πύρρο Δήμα φαίνεται πως θα περιλαμβάνει η σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου, από το οποίο μοιάζει να απουσιάζει ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Νομίζω ότι ο κύριος πρωθυπουργός έχει πει δημόσια πως θα κάνει roatation. Θα αλλάξει όλους τους υπουργούς. Άρα τι θα του πω εγώ; Εμένα να με κρατήσει; Δεν ξέρω ποιος θα μείνει, δεν ξέρω το υπουργικό συμβούλιο», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σήμερα εκλέξαμε πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός λειτουργεί σαν τον προπονητή, αυτός καθορίζει τους παίκτες και τι ρόλο θα έχει ο καθένας. Τον εμπιστευόμαστε λοιπόν».