Τσατάλης: «Όλοι όσοι κρατούνται πρέπει να κατηγορηθούν ως δολοφόνοι»

Τάσος Τσατάλης

i

© Intime

Τσατάλης: «Όλοι όσοι κρατούνται πρέπει να κατηγορηθούν ως δολοφόνοι»

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης με δημοσίευση του στα social media πήρε θέση κι ανέφερε πως όλοι όσοι κρατούνται πρέπει να κατηγορηθούν ως δολοφόνοι.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (08/08), όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Ο άτυχος άνδρας, έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προκαλέσουν επεισόδια.

Με αφορμή όλων αυτών των δραματικών εξελίξεων και την αναζήτηση του δολοφόνου, ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης με δημοσίευσή του στα social media, πήρε θέση κι ανέφερε πως όλοι όσοι κρατούνται πρέπει να κατηγορηθούν ως δολοφόνοι, όπως σωστά κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν ως δολοφόνοι όλοι όσοι μπήκαν στα αυτοκίνητα για να πάνε στου Χαριλάου το βράδυ του φόνου του Άλκη.

«Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος και ποια η εθνικότητα του; Σοβαρά τώρα; Κατηγορούμενοι ως δολοφόνοι πρέπει να είναι όλοι όσοι ταξίδεψαν εδώ από την Κροατία, όλοι όσοι έφτασαν στο Σπίτι μας για να χτυπήσουν. Δολοφόνος δεν είναι μόνο αυτός από του οποίου το χέρι δόθηκε το μοιραίο χτύπημα. 

Κατηγορούμενοι ως δολοφόνοι πρέπει να είναι όλοι τους, όπως σωστά κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν ως δολοφόνοι όλοι όσοι μπήκαν στα αυτοκίνητα για να πάνε στου Χαριλάου το βράδυ του φόνου του Άλκη. Θέλουν να ξεκινήσουν προφανώς μια παραπλανητική κουβέντα, για να δείξουν άλλους ως ενόχους. Για μια τελευταία φορά: Όλοι όσοι κρατούνται πρέπει να κατηγορηθούν ως δολοφόνοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τσατάλης.

Να θυμίσουμε πως λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν και τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ο Τάσος Τσατάλης είχε πάρει και πάλι θέση για τα fake news περί ραντεβού των Κροατών με φίλους της Ένωσης.

Αναλυτικά το μήνυμά του ανέφερε: 

«Δυστυχώς σε αυτές τις τραγικές ώρες που περνάμε, πρέπει να έχουμε στον νου μας και την προσπάθεια παραπλάνησης και δημιουργίας μιας εικόνα ανύπαρκτης. Κανένα «ραντεβού» δεν υπήρχε, εκτός από αυτό ανάμεσα στους Κροάτες εγκληματίες και τους Έλληνες συνεργούς τους, για να συντονιστούν και να συντελέσουν από κοινού το εκ προμελέτης έγκλημα τους. Στον χώρο πέριξ του Σπιτιού μας, όπως συμβαίνει κάθε μέρα και ειδικά πριν από σημαντικούς αγώνες, υπήρχαν ΑΕΚτζήδες που έπιναν τον καφέ τους στα γύρω μαγαζιά. Νέοι, μεγαλύτεροι, οικογένειες... 

Τα σοκαριστικά μηνύματα που αντάλλαξαν στα social media Έλληνες και ξένοι χούλιγκανς λίγο πριν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή (pics)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:38 - 09.08.2023

Τα σοκαριστικά μηνύματα που αντάλλαξαν στα social media Έλληνες και ξένοι χούλιγκανς λίγο πριν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή (pics)

Έλληνες και ξένοι χούλιγκανς αντάλλαξαν μηνύματα που σοκάρουν, λίγες ώρες πριν τη δολοφονική επίθεση στον οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Προσωπικά έφυγα από το γήπεδο στις 21.30 κι έχω πλήρη εικόνα του συνηθισμένου του σκηνικού. Κι επίσης και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να υπάρχει οποιοδήποτε «ραντεβού» κι επί ένα δεκάλεπτο περίπου οι εγκληματίες επιδρομείς να καταδιώκουν και να χτυπάνε κόσμο που ήταν αιφνιδιασμένοι, ανοργάνωτοι και οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν καν τι συνέβαινε. Λίγο ντροπή έστω και τώρα δείξτε οι επαγγελματίες ψεύτες».