«Επιτάσσεται» το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τους VIP του Europa Conference League - Η απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη

«Επιτάσσεται» το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τους VIP του Europa Conference League - Η απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη

Sportal newsroom 21:19 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 29.05.2024

Τα περιστατικά από τους VIP του τελικού του Europa Conference League θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπως έγινε γνωστό μέσω εγγράφου. Στην κριτική απάντησε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ένα έγγραφο σχετικά με το «Ευαγγελισμός» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, προκαλώντας αρκετό ντόρο. Το εν λόγω χαρτί ανέφερε πως το νοσοκομείο θα εξυπηρετήσει κατά προτεραιότητα τα περιστατικά των VIP του τελικού του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, σε αυτό τονίζεται ότι: «Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP Arena, στις 29/05/2024, σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29 και 30/05/2024, για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρετανία», «Grand Hyatt» και «Marriot Athens».

Σε στάση αναμονής η ΣΤΑ.ΣΥ. για τα δρομολόγια του μετρό την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα
CONFERENCE LEAGUE

17:57 - 17.05.2024

Σε στάση αναμονής η ΣΤΑ.ΣΥ. για τα δρομολόγια του μετρό την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Προβλήματα στην μετακίνηση των Αθηναίων πολιτών αναμένεται να προκαλέσει η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Φιορεντίνα. Τι ισχύει από πλευράς ΣΤΑ.ΣΥ. για τα δρομολόγια την ημέρα του τελικού του Europa Conference League.

Tα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί».

Αυτό το έγγραφο ήταν αρκετό για να προκαλέσει έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο, με τον κόσμο να κριτικάρει την απόφαση αυτή. Στην κριτική, λοιπόν, απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μία τέτοια δέσμευση είναι υποχρεωτική για να διεξαχθεί ένα γεγονός τέτοιου βεληνεκούς»

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε πως για να διεξαχθούν τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεις, δεσμεύονται και νοσοκομεία προκειμένου να εξυπηρετούνται τα περιστατικά που αφορούν αυτές.

«Ως προς διάφορες αναρτήσεις και ανακοινώσεις σχετικά με την οδηγία της διοικήσεως του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την διεξαγωγή του Τελικού του Conference Cup στις 29 Μαΐου τα πραγματικά περιστατικά είναι τα εξής: Σε κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην Χώρα μας, από την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών το Νοσοκομείο Αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο Ευαγγελισμός.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δείξει τον τελικό του Europa Conference League σε γιγαντοοθόνες;
CONFERENCE LEAGUE

14:10 - 16.05.2024

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δείξει τον τελικό του Europa Conference League σε γιγαντοοθόνες;

Σενάριο το οποίο αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα δείξει ζωντανά τον τελικό του Europa Confernce League σε γιγαντοοθόνη έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν μπορεί να το κάνει.

Πάντοτε δηλ οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το Νοσοκομείο. Μία τέτοια δέσμευση είναι υποχρεωτική για να διεξαχθεί ένα γεγονός τέτοιου βεληνεκούς όπως ο τελικός. Κατά συνέπεια όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.