Έτσι έγινε το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Ερυθραία: Επιτέθηκαν σε ανήλικους με στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Έτσι έγινε το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Ερυθραία: Επιτέθηκαν σε ανήλικους με στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι

Sportal newsroom 17:03 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 19.05.2023

Το βράδυ της Τετάρτης (17/5) μια παρέα 25 ατόμων επιτέθηκαν στη Νέα Ερυθραία σε ανήλικους, χτυπώντας τους με στειλιάρια και σιδερογροθιά.

Το βράδυ της Τετάρτης έλαβε μέρος στη Νέα Ερυθραία ένα ακόμα οπαδικό επεισόδιο, αφού μια 25 άτομα επιτέθηκαν σε μια παρέα ενηλίκων, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον έναν. Η αστυνομία από αυτό το περιστατικό συνέλαβε τρία άτομα ηλικίας 16,19 και 20 ετών. 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές κατά τις 22:45 ένας 16χρονος μαζί με έναν φίλο του πήγαιναν σε ένα περίπτερο κοντά στην πλατεία στην οδό Παπαναστασίου. Εκείνη την ώρα τους αντιλήφθηκε μια παρέα 25-30 ατόμων, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο και και δέκα μηχανάκια. 

Η iefimerida.gr αναφέρει ότι άρχισαν να φωνάζουν προς τον 16χρονο, ο οποίος φορούσε ένα φούτερ της ΑΕΚ, «γ@@@@ την ΑΕΚ» και στη συνέχεια του έκαναν επίθεση με σιδερογροθιά, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Τελικά εκείνος κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας. 

Τότε οι δράστες επιβιβάστηκαν και πάλι στα οχήματά τους και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ματρώνης. Σε εκείνο το σημείο κατέβηκαν από τα οχήματα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ενώ κρατούσαν ξύλινα στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι. Όταν πλησίασαν την παρέα του 16χρονου, έναν 19χρονο, δύο 16χρονους και έναν 17χρονο τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. 

Με κάποιο από τα όπλα χτύπησαν τον 19χρονο και τον 17χρονο στο κεφάλι, ενώ πήραν και το κινητό του 19χρονου. Μετά από το περιστατικό διέφυγαν από το σημείο. Μετά τις 23:10 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν στη συμβολή της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με την οδό Χαλκηδόνος δύο αυτοκίνητα, ένα μαύρο με τέσσερα άτομα και ένα κόκκινο με τρία, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. 

Αφού αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς ανέπτυξαν ταχύτητα, αλλά έπειτα από την καταδίωξη στη συμβολή Θησέως με την οδό Γιασεμιών οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα από τα δύο οχήματα και πιο συγκεκριμένα το κόκκινο