Κακλαμάνης για τον αστυνομικό: «Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν ο Θεός τον αγαπάει καλύτερα να τον πάρει κοντά του»
i

©intime

Κακλαμάνης για τον αστυνομικό: «Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν ο Θεός τον αγαπάει καλύτερα να τον πάρει κοντά του»

Sportal newsroom 11:55 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 13.12.2023

Μιλώντας στο One ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον αστυνομικό που χτυπήθηκε στα επεισόδια στο Ρέντη και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αν ο Θεός τον αγαπάει θα ήταν καλύτερο να τον πάρει, αφού ακόμα και να ζήσει δεν ξέρει τι ζωή θα έχει από εκεί και έπειτα.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας για έκτη σερί μέρα. Οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να τον βγάλουν από τον κίνδυνο. Μάλιστα του έχουν ακρωτηριάσει το πόδι το οποίο δέχτηκε τη φωτοβολίδα. 

Μιλώντας στο One λοιπόν ο βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρθηκε στον 31χρονο και μεταξύ άλλων σχολίασε πως όσο σκληρό κι αν ακούγεται καλύτερα ο Θεός να τον πάρει κοντά του. «Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού.

Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του.

Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.