Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Καλύτερα να τελείωνα κι εγώ μαζί με το παιδί μου - Αυτός που το έκανε, θα το πληρώσει»

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Καλύτερα να τελείωνα κι εγώ μαζί με το παιδί μου - Αυτός που το έκανε, θα το πληρώσει»

Sportal newsroom 21:33 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 16.08.2023

Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, περιγράφοντας τον πόνο που νιώθει μετά την ανείπωτη τραγωδία.

Όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε από τη βίαια, εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, κατά τη διάρκεια της επίθεσης Κροατών χούλιγκαν, παραμονές της αναμέτρησης την ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Η μητέρα του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ, έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις, μιλώντας στην κάμερα του Star και με πόνο ψυχής εξήγησε πως αντιμετωπίζει τον άδικό χαμό του γιου της.

«Αναζητώ τη δικαιοσύνη. Θέλω να βρεθεί ο άνθρωπος που το έκανε αυτό στο παιδί μου», ήταν οι πρώτες τις κουβέντες. «Έτρεξα στο νοσοκομείο και τότε ήταν που έχασα τα λογικά μου. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με τις δικές του πεποιθήσεις, διάβαζε το Ευαγγέλιο, περνούσε τα βράδια με τους φίλους του. Αγαπούσε την ΑΕΚ».

Όπως εξήγησε η ίδια, τη μέρα της δολοφονίας του Μιχάλη, εκείνος αφού επέστρεψε από τη δουλειά του, θα πήγαινε μια βόλτα για καφέ έξω από την «Opap Arena». Δεν  μπορούσε να φανταστεί τα όσα ακολούθησαν.

«Κατέρρευσα. Πέρασα δύο ημέρες στο νοσοκομείο. Θα προτιμούσα να βάλω τέλος στη ζωή μου μαζί με το παιδί μου. Η ζωή μου τελείωσε όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω ένα κερί γι' αυτόν», είπε με σπαραγμό.

Εξέφρασε ωστόσο, την πεποίθηση της ότι θα βρεθούν και θα πληρώσουν οι δολοφόνοι του Μιχάλη. «Δεν είναι καν άνθρωποι. Ήρθαν για να σκοτώσουν το παιδί μου. Το παιδί μου θα δικαιωθεί. Ο δολοφόνος του θα βρεθεί. Θα συμβεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα για να σκοτώσουν το παιδί μου»

Για το δολοφόνο του γιου της τόνισε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».