Απίστευτη ομοφοβική επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη: «Θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες» - Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (vids)

Αχιλλέας Μπέος

Απίστευτη ομοφοβική επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη: «Θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες» - Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (vids)

Sportal newsroom 22:46 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 08.10.2023

Επίθεση με ομοφοβικά κίνητρα εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη, έχοντας ως αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για υιοθεσία παιδιών.

Δήμαρχος Βόλου επανεξελέγη ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μετά τον θρίαμβό του στις δημοτικές εκλογές παραχώρησε λόγο για τη νίκη του. Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο ίδιος επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, χρησιμοποιώντας χυδαίες ομοφοβικές εκφράσεις.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του στελέχους του Συνασπισμού, στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε δύο αγόρια, ο δήμαρχος του Βόλου είπε:, «Επειδή δεν ξέρει πως να φερθεί στα κορίτσια, δήλωσε ότι θέλει δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες; Ρε αυτή είναι η Ελλάδα».

Η απάντηση Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου και με δική του τοποθέτηση ζήτησε από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Αναλυτικά τα όσα είπε στην απάντησή του: «Σε ότι αφορά τον Μπέο δεν έχω πολλά να πω φανερώνουν πολλά από μόνα τους. Θα παροτρύνω την Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»