Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης οπαδού στη Θεσσαλονίκη (vid)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης οπαδού στη Θεσσαλονίκη (vid)

Sportal newsroom 14:13 - 19.04.2023

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με αφορμή το οπαδικό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην πλατεία εμπορικού κέντρου.

Το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα σημειώθηκε ακόμα ένα επεισόδιο μεταξύ οπαδών σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα, οπαδοί ομάδας της συμπρωτεύουσας, πήγαν σε καφετέρια στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία», όπου συχνάζουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας της πόλης. 

Τα άτομα ήρθαν σε διαπληκτισμό με νεαρό άνδρα, ο οποίος - είναι γνωστός οπαδός στις αστυνομικές Αρχές - έβγαλε μαχαίρι για να απωθήσει τα άτομα. 

Λίγα λεπτά μετά την επίθεση, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία επενέβησαν προκειμένου να λήξει το επεισόδιο. Ωστόσο, ένας εκ των αστυνομικών, γλίστρησε στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τα άτομα και τραυματίστηκε ελαφρά. Ο άνδρας που είχε το μαχαίρι συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση του νόμου περί όπλου. Αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του ατόμου.

Οπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο τρεις αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον οπαδό και τον έριξαν στο έδαφος, προσπαθώντας να του περάσουν χειροπέδες, ενώ ο ίδιος αντιστέκεται, φωνάζοντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς, καθώς επικαλείται πρόβλημα στον ώμο, εξ’ ου και οι κραυγές πόνου, που ακούγονται στο βίντεο.