Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: Χτύπησαν 31χρονο στο κεφάλι, συνελήφθη ένας 22χρονος

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: Χτύπησαν 31χρονο στο κεφάλι, συνελήφθη ένας 22χρονος

Sportal newsroom 12:59 - 25.04.2023

Νεο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/04), αυτή τη φορά στην Καλαμάτα.

Το βράδυ της Κυριακής (23/04) σημειώθηκε ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο στην οδό Λακωνικής στην Καλαμάτα. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 23:00, κατά τη διάρκεια των ντέρμπι για τη Stoiximan Super League.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, μια ομάδα από έξι - επτά νεαρούς, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι περισσότεροι εξ’ αυτών, πλησίασαν δυο άτομα 31 και 36 ετών αντίστοιχα που βρίσκονταν έξω από καφετέρια στην οδό Λακωνικής, και τους ζήτησαν να τους δώσουν τις μπλούζες που φορούσαν.

Αφού εισάκουσαν τις προτροπές τους, ένας από την ομάδα των νεαρών, χτύπησε τον 31χρονο με γυάλινο αντικείμενο, στο κεφάλι, λίγο πάνω από το μάτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και χρειάστηκε να κάνει 30 ράμματα.

Επειτα, το θύμα της επίθεσης κατέθεσε σε μήνυση κατά αγνώστων και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας προχώρησε στη σύλληψη ενός 22χρονου για το συγκεκριμένο περιστατικό, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.