Εκατοντάδες γονείς έξω από το Αλλοδαπών για εξακρίβωση στοιχείων μετά τις προσαγωγές για τα επεισόδια
i

©intime

Εκατοντάδες γονείς έξω από το Αλλοδαπών για εξακρίβωση στοιχείων μετά τις προσαγωγές για τα επεισόδια

Sportal newsroom 09:13 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 08.12.2023

Πλήθος από γονείς που βρέθηκαν έξω από το Αλλοδαπών προκειμένου να γίνει η εξακρίβωση στοιχείων μετά την προσαγωγή εκατοντάδων ατόμων στα επεισόδια που έγιναν στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ως αποτέλεσμα αυτού ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και βρίσκεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. 

Μετά τα επεισόδια οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη 424 ατόμων, τα οποία λίγα μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη για να γίνει η εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι πήραν μέρος στα επεισόδια. Ο συγκεκριμένος δρόμος μάλιστα έχει κλείσει από τις αστυνομικές Αρχές. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό: «Σε κρίσιμη κατάσταση, υπέστη ανακοπή, του έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

08:14 - 08.12.2023

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό: «Σε κρίσιμη κατάσταση, υπέστη ανακοπή, του έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε»

Μία μεταλλική βολίδα, αλλά και άλλα μεταλλικά θραύσματα αφαιρέθηκαν από την περιοχή των μηριαίων αγγείων του αστυνομικού που τραυματίστηκε χθες το βράδυ (7/12) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το Μεταγωγών βρίσκονται αρκετοί γονείς, τα παιδιά των οποίων είχαν προσαχθεί χθες (7/12) το βράδυ, προκειμένου να μάθουν νεότερες εξελίξεις. Ακόμη έξω από το Αλλοδαπών βρίσκονται και αρκετοί φίλοι και συγγενείς των προσαχθέντων. 

Λίγο πριν τις 9:00 το πρωί έγινε η πρώτη ενημέρωση, ωστόσο παραμένουν ακόμα εκτός του κτηρίου για να μάθουν εξελίξεις. Υπενθυμίζεται πως χθες (7/12) το βράδυ δεν άφηνε κανέναν να αποχωρήσει από το γήπεδο παρά μόνο γυναίκες, παιδιά, γονείς  και ηλικιωμένους. Οι υπόλοιποι προσήχθησαν και βρίσκονται μέχρι στιγμής στο Αλλοδαπών.