Έγινε πατέρας ο Τάσος Χατζηγιοβάνης - «Τον σεβασμό μου σε όλες τις γυναίκες»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Χατζηγιοβάνης.

Έγινε πατέρας ο Τάσος Χατζηγιοβάνης - «Τον σεβασμό μου σε όλες τις γυναίκες»

Sportal newsroom 16:09 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 24.06.2023

Σε πελάγη ευτυχίας ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, αφού η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έγινε πατέρας.

Ο 26χρονος Μυτιληνιός εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία με την Άνκαραγκιουτσου, κρατάει πλέον στην αγκαλιά τον μικρό του γιο. Η σύντροφός του την Παρασκευή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο διεθνής πρώην άσος του Παναθηναϊκού ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφίες με τον γιο του, τη σύζυγό του και τον μαιευτήρα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χατζηγιοβάνη: «Είναι κάποιες στιγμές που ξέρεις πως δεν θα τις ξεχάσεις ποτέ. Σου αλλάζουν ό,τι έως τότε θεωρούσες δεδομένο. Νιώθω τόσο τυχερός κι ευτυχισμένος που γίναμε γονείς όσο και... φοβισμένος για το βάρος της ευθύνης.

Το σίγουρο είναι πως οφείλω τον απόλυτο σεβασμό μου στη γυναίκα μου και σε όλες τις γυναίκες.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον εξαιρετικό μας γιατρό, Κυριάκο Μητσάκο, καθώς και την υπέροχη μαία μας, Πέννυ Γεωργοπούλου , που δεν έφυγαν ούτε στιγμή από κοντά μας. 23/06/2023».

Δείτε την ανάρτηση του Χατζηγιοβάνη:

Πολλοί νυν, αλλά και πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό έστειλαν τις ευχές τους.

«Να σας ζήσει φίλε μου», έγραψε ο Ζέκα, τα συγχαρητήριά τους εξέφρασαν οι Μπρινιόλι, Αντονί Μουνιέ, ενώ ο Ενμπακοτό σημείωσε: «Συγχαρητήρια και στους δύο φίλε μου. Ελπίζω η γυναίκα σου να είναι καλά και όλα να είναι καλά. Απολαύστε τις πρώτες σας στιγμές ως οικογένεια. Ο Θεός να προστατεύει τον γιο σας».