Στην Ελλάδα του «Πάμε κι όπου βγει»: Στη Φλώρινα σηκώνεται η μπάρα όταν περνάει το τρένο! (vid)

Διάβαση... θανάτου στη Φλώρινα

Στην Ελλάδα του «Πάμε κι όπου βγει»: Στη Φλώρινα σηκώνεται η μπάρα όταν περνάει το τρένο! (vid)

Sportal newsroom 11:30 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 03.03.2023

Στο Αμύνταιο Φλώρινας υπάρχει μια διάβαση... θανάτου. Εκεί που η μπάρα σηκώνεται όχι όταν έχει περάσει το τρένο ήδη, αλλά όταν έρχεται!

Η Ελλάδα θρηνεί για όσους χάθηκαν άδικα στα Τέμπη. Το δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων καθημερινά φέρνει ειδήσεις στην επιφάνεια που μόνο πόνο και οδύνη προκαλούν. Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν, δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται.

Στην Ελλάδα του «πάμε κι όπου βγει» μάλλον όλοι μας ζούμε από... τύχη. Ένα λάθος, μια αμέλεια, μια καθυστέρηση πολλών ετών απ' όσους ορίζουν την τύχη αυτής της χώρας, μπορεί να σκορπίσει τον θάνατο παντού.

Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι αυτό που πια ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κόσμος είναι θλιμμένος και οργισμένος και όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν καθημερινά πως σχεδόν τίποτα δε λειτουργεί σωστά.

Όπως το viral video που κυκλοφορεί στα social media και αφορά την πόλη της Φλώρινας. Ένα βίντεο που δείχνει την μπάρα στη διάβαση του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης να σηκώνεται όταν το τρένο... περνάει! Ναι, καλά διαβάσατε.

Χρήστης του Twitter ανέβασε το video από το Αμύνταιο Φλώρινας, στο οποίο φαίνεται πως η μπάρα σηκώνεται, αλλά ένας πιτσιρικάς με ένα ποδήλατο και κάποιοι με αυτοκίνητα είναι σταματημένοι. Γιατί; Γιατί λίγα δευτερόλεπτα μετά περνάει το τρένο. Με την μπάρα σηκωμένη!

Προφανώς στο Αμύνταιο οι ντόπιοι γνωρίζουν τη διάβαση... θανάτου. Και περιμένουν να περάσει το τρένο πριν περάσουν κι αυτοί. Οι υπόλοιποι όμως; Ένα αυτοκίνητο που δε γνωρίζει πως συμβαίνει όλο αυτό; Ένας πιτσιρικάς που δεν ξέρει ότι αν δει την μπάρα σηκωμένη δεν πρέπει να περάσει απέναντι, αλλά να... περιμένει;

Δείτε το video: