Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Μιχάλη - Εντάλματα για Έλληνες... σεσημασμένους χούλιγκανς
i

©Intime

Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Μιχάλη - Εντάλματα για Έλληνες... σεσημασμένους χούλιγκανς

Κώστας Τσιακλής 10:55 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 21.08.2023

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στην «OPAP Arena» και οδήγησαν στο θάνατο τον Μιχάλη Κατσούρη. Αναμένεται να εκδοθούν σύντομα νέα εντάλματα σύλληψης.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στην «OPAP Arena» και οδήγησαν στο θάνατο τον Μιχάλη Κατσούρη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να εκδοθούν σύντομα νέα εντάλματα ενώ έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα που είναι ιδιαίτερα γνωστά στις αρχές. 

Ο θάνατος του Μιχάλη Κατσούρη έφερε αναβρασμό στην αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες της για να διαλευκάνει το έγκλημα. Το Σάββατο (19/8) η ΕΛ. ΑΣ. προχώρησε σε τρεις συλλήψεις εξω από την «OPAP Arena», πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τα εν λόγω άτομα, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, οδηγήθηκαν την Κυριακή στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το News24/7 οι συλλήψεις δεν θα σταματήσουν εκεί αφού οι έρευνες συνεχίζονται και πολύ σύντομα πιθανόν να εκδοθούν και νέα εντάλματα. Μάλιστα το ένα θα είναι για έναν Έλληνα χούλιγκαν που δήλωσε τη συμμετοχή του στα επεισόδια μέσω των social media. Παράλληλα οι αρχές ξεψαχνίζουν κάθε βίντεο που μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος, είτε μέσω εξεύρεσης του δράστη είτε μέσω κάποιων μαρτύρων. 

Την Τρίτη η απολογία του 43χρονου 

Την ερχόμενη Τρίτη (22/08) θα απολογηθεί ο 43χρονος Έλληνας που συνελήφθη για τα επεισόδια στην «OPAP Arena». Ο άνδρας αυτός κατηγορείται ότι μαζί με άλλους Έλληνες είχαν οργανωτικό ρόλο στην υπόθεση και καθοδηγούσαν τους χούλιγκανς. Συγκεκριμένα ο 43χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία.

Απειλούν με μηνύσεις οι δικηγόροι της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη: «Μην ξεπλένετε την Αστυνομία και τους ναζιστές χούλιγκανς»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

00:47 - 21.08.2023

Απειλούν με μηνύσεις οι δικηγόροι της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη: «Μην ξεπλένετε την Αστυνομία και τους ναζιστές χούλιγκανς»

Στην αντεπίθεση περνά η νομική εκπροσώπηση από την πλευρά της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη, με αφορμή τελευταία ρεπορτάζ που αφορούν στην υπόθεσης της δολοφονίας του 29χρονου.

Στο σπίτι του επίσης βρέθηκαν μια κεντρική μονάδα υπολογιστή, δύο μεταλλικά μπαστούνια baseball, τρία κράνη, χρώματος μαύρου, συσκευή κινητού τηλεφώνου και ένα ξύλινο στειλιάρι. Θα ακολουθήσει ανάλυση του κινητού του τηλεφώνου προκειμένου να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία. Την ίδια ώρα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάλυσης των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων με τα δείγματα από το σώμα του Μιχάλη. Μέσω αυτής δεν βρέθηκαν αξιοποιήσιμα στοιχεία. 

Στα μαχαίρια που έχουν κατασχεθεί δεν βρέθηκε το DNA των Ελλήνων ή του Αλβανού συλληφθέντα και έτσι πλέον εξετάζεται το γεγονός να ανήκουν σε κάποιους από τους Κροάτες που συνελήφθησαν ή σε κάποιους άλλους που έχουν διαφύγει.