Ο Τσιάρτας σύνδεσε το Euro 2004 με την «Εθνική Δημιουργία» και το Twitter... πήρε φωτιά

Βασίλης Τσιάρτας

i

© Intime

Ο Τσιάρτας σύνδεσε το Euro 2004 με την «Εθνική Δημιουργία» και το Twitter... πήρε φωτιά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:02 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 16.05.2023

Την εισαγωγή της διακαναλικής συνέντευξης της «Εθνικής Δημιουργίας» έκανε ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος σύνδεσε το κόμμα του με την επιτυχία του Euro 2004. Φυσικά, το Twitter, βλέποντας τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή να μιλάει ως υποψήφιος του εν λόγω κόμματος δεν ήθελε και πολύ να... πάρει φωτιά.

Οι εκλογές πλησιάζουν και όλα τα κόμματα προσπαθούν να μεταφέρουν στους ψηφοφόρους τους τις θέσεις τους, με τον έναν από τους τρόπους να είναι οι διακαναλικές συνεντεύξεις. Σε μία τέτοια προχώρησε την Τρίτη (16/05) η «Εθνική Δημιουργία» και ο άνθρωπος που έκανε την εισαγωγή ήταν ο Βασίλης Τσιάρτας

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ο εκπρόσωπος του κόμματος που μίλησε σε πρώτο χρόνο και στην ομιλία του σύνδεσε τον θρίαμβο του Euro 2004, με την παράταξη στην οποία κατεβαίνει υποψήφιος.

«Η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας το 2004 στην Πορτογαλία, έδειξε ότι η συλλογικότητα είναι αυτή η οποία μπορεί να καταφέρει πολλά. Βάλαμε το εμείς πάνω από το εγώ. Βρίσκομαι εδώ σήμερα μαζί με τον πρόεδρο, Θάνο Τζήμερο και τον αντιπρόεδρο, Φαήλο Κρανιδιώτη με την “Εθνική Δημιουργία” και ζητάμε να μας στηρίξετε, ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε θεσμικό ρόλο και να βοηθήσουμε την Ελλάδα να πάει μπροστά. 

Δίνω την ασίστ στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, για να αναπτύξουν το τι πρεσβεύει το κόμμα. Είμαι σίγουρος πως με την στήριξη σας μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Το Twitter όπως ήταν λογικό δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση του Τσιάρτα στην τηλεόραση και οι αναρτήσεις... πήραν φωτιά. «Ο ρήτορας Τσιάρτας ανοίγει την συνέντευξη του "Εθνική Δημιουργία"», «Ο #τσιαρτας (πρώην τσαρτας) είπε καλησπέρα χωρίς να συλλαβίσει... Μίλησε για 20 ολόκληρα δευτερόλεπτα κ πήρε το λόγο ο Φαηλος.. Πλέον δαγκωτό "Εθνική Δημιουργία"», ήταν κάποια από τα σχόλια που κοσμούσαν τη δημοφιλή πλατφόρμα.