Πληροφορίες ότι παραιτείται ο Τσίπρας από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας

i

© Intime

Πληροφορίες ότι παραιτείται ο Τσίπρας από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Sportal newsroom 13:10 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 29.06.2023

Πληροφορίες των τελευταίων λεπτών που βγαίνουν από το Εκτελεστικό Γραφείο είναι πως μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι ετοιμάζει να ανακοινώσει την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από το Ζάππειο Μέγαρο, όπου αναμένεται να κάνει δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφέιου του κόμματος το πρωί της Πέμπτης (29/6).

Οπως φαίνεται οι εξελίξεις του δεύτερου αρνητικού αποτελέσματος των εκλογών, φέρνουν πραγματικά σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που σίγουρα δεν θα είναι πλέον το ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει «πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος». Ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή να μην ανοίξει σε κανέναν τα χαρτιά του. «Ο μόνος εχθρός είναι ο εαυτός του» μου είπε σκωπτικά άνθρωπος που ξέρει καλά το κόμμα και εκτιμά πως κάθε επιλογή πέραν του Τσίπρα θα οδηγήσει μοιραία το κόμμα στη συρρίκνωση.