Viasat Explore - Οι καλύτερες στιγμές του Φεβρουαρίου 2024

Viasat Explore - Οι καλύτερες στιγμές του Φεβρουαρίου 2024

Sportal newsroom 11:00 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 29.01.2024

Τον Φεβρουάριο επιστρέφει στο Viasat Explore το συγκλονιστικό «Κυνηγοί Αστακού στην Αυστραλία».

Τον Φεβρουάριο επιστρέφει στο Viasat Explore το συγκλονιστικό «Κυνηγοί Αστακού στην Αυστραλία» με τον τέταρτο κύκλο, παρουσιάζοντας τους καπετάνιους Σκουίζι, Σνόντι και Μπράις να αναζητούν τη διάσημη καραβίδα σε επικίνδυνα νερά και δίνοντας μας μία μικρή ματιά στην σκληρή ζωή των ψαράδων.

Στο "Αφιέρωμα: Κάθε Μέρα της Εβδομάδας με τους Χρυσωρύχους της Αυστραλίας," παρακολουθούμε τις ζωές των χρυσωρύχων της αχανούς ηπείρου καθημερινά, με διπλά επεισόδια από τους κύκλους 4, 5 και 6 της σειράς. Τέλος, το "Για Χάρη της Ξυλείας," πρόκειται για ένα επικίνδυνο ταξίδι με τον υλοτόμο Kevin Winstomb, ο οποίος μαζί με το συνεργείο του κόβει ξύλα σε δυσπρόσιτες περιοχές της Νήσου Βανκούβερ.

Καθώς ρισκάρουν για να διατηρήσουν την οικογενειακή επιχείρηση, ο Kevin αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να τα χάσει όλα…

Κυνηγοί αστακού στην Αυστραλία

Πρεμιέρα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στις 22:00

Κύκλος: 4

Αριθμός επεισοδίων: 8 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ επιχειρήσεις/ ψάρεμα

Πρωτότυπος τίτλος: Aussie Lobster Hunters

Έτος: 2023

Επιστρέφουμε στους καπετάνιους Σκουίζι, Σνόντι, Μπράις και τα πληρώματά τους με έναν τέταρτο κύκλο επεισοδίων. Αυτοί οι καπετάνιοι είναι οι πιο σκληροτράχηλοι ψαράδες αστακού στην Αυστραλία και σε αυτόν τον κύκλο κυνηγούν την περιβόητη καραβίδα. Και οι τρεις δουλεύουν υπερωρίες αυτή τη φορά για να ξεπεράσει ο ένας τον άλλο και παίζουν σκληρά παιχνίδια για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους. Ο Σκουίζι έχει μεγάλη κακοτυχία και φτάνει στο σημείο να βάλει παγίδα σε έναν από τους ανταγωνιστές του. Ο Μπράις είναι στην κορυφή αλλά δεν έχει κάνει κανέναν φίλο, ενώ ο Σνόντι ρισκάρει το σκάφος και την ίδια τη ζωή του θέτοντας επικεφαλής τον έφηβο γιο του.

Αφιέρωμα: Κάθε μέρα της εβδομάδας με τους χρυσωρύχους της Αυστραλίας

Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από 5 Φεβρουαρίου στις 20:10

Παρακολουθήστε τις νεότερες εξελίξεις στη ζωή των αγαπημένων σας Αυστραλών χρυσωρύχων τον Φεβρουάριο με τα διπλά επεισόδια που προβάλλουμε του τέταρτου, πέμπτου και έκτου κύκλου της σειράς «Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας» καθημερινά το βράδυ. Πάρτε το πιάτο χρυσού και τον ανιχνευτή και ακολουθήστε μας στο κυνήγι του χρυσού αποκλειστικά στο Viasat Explore!

Για χάρη της ξυλείας

Πρεμιέρα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 22:00

Παρακολουθούμε το επικίνδυνο έργο του υλοτόμου και ιδιοκτήτη πριονιστηρίου Κέβιν Γουένστομπ καθώς ο ίδιος και το συνεργείο του ρισκάρουν τα πάντα για να διατηρήσουν ζωντανή την οικογενειακή επιχείρηση αλλά και τον εαυτό τους. Ο Κέβιν κόβει ξύλα σε μια δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή στην καρδιά της επιβλητικής Νήσου Βανκούβερ. Το δικαίωμα υλοτομίας που εξασφάλισε στη συγκεκριμένη περιοχή τού προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας που πάντα επιζητούσε, και η ξυλεία που μπορεί να γεμίσει χίλια φορτηγά θα του αποφέρει εκατομμύρια αν καταφέρει να κόψει τους κορμούς. Ωστόσο, είναι μεγάλο το ρίσκο... διότι αν αποτύχει, θα χάσει όλα εκείνα για τα οποία πάλεψε η οικογένειά του, καθώς η συμφωνία προβλέπει την υποχρεωτική καταβολή υπέρογκου προστίμου αν δεν τους κόψει όλους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτει επαρκή μηχανήματα και εργάτες για να κόψουν όλα τα δέντρα, να τα μεταφέρουν, να τα πριονίσουν και να τα αποστείλουν στους πελάτες του - για να πετύχει ο Κέβιν πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα...