Eπιστρέφει στην Αθήνα το Fighting Championship (vid)
i

© Athens Fighting Championship

Eπιστρέφει στην Αθήνα το Fighting Championship (vid)

Sportal newsroom 19:54 - 10.02.2023

Η διοργάνωση του Athens Fighting Championship ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά, με έναρξη στις 18 Φεβρουαρίου.

Για δεύτερη χρονιά η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Athens Fightingh Championship, το οποίο - όπως υποδηλώνει και το όνομα του - θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα, με έναρξη στις 18 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει: 

Για δεύτερη φορά στην χώρα μας διοργανώνεται στις 18/02/2023 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου ''Γιώργος Στεφανόπουλος'' η πρώτη επαγγελματική οργάνωση με την ονομασία Athens Fighting Championship που θα προβληθεί αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Θα είναι στα πρότυπα οργανώσεων του εξωτερικού και θα περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας, kick boxing και μεικτών πολεμικών τεχνών στο ίδιο event, με κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές και διεθνείς αθλητές από το εξωτερικό. Παραγωγοί του event είναι: ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ Α.Ε ,Βυζαντινός Target Sport, Legacy και Quest.

Main Event (WBC Mediterranean) : Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης αντιμετωπίζει τον κάτοχο της ζώνης WBF International Melvin Moreay, με ρεκόρ 11-5 για τον τίτλο WBC Mediterranean (Rounds: 10*3 minutes). Ο νικητής του τίτλου μπαίνει άμεσα στα rankings του WBC. Επίσημοι Supervisors του WBC θα παρευρεθούν στον αγώνα.

Μερικά από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν επίσης στην φανταστική βραδιά των πολεμικών τεχνών είναι τα παρακάτω: Γρηγόρης Νικολόπουλος, Jovan Stojiljkovic, Γιώργος Νταντάμης, Sebastijan Saciri, Maboko Mabe, Roland Hotza, Άννα Μαρία Κατσαρμά, Μαρία Νελλά, Σταύρος Μιχαηλίδης, Γιώργος Μέγας, Κατερίνα Αμπντάλα, Χριστίνα Παπασωτηρίου.