Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κουγιουμτσίδης

Γιώργος Κουγιουμτσίδης

i

© Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κουγιουμτσίδης

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ23 στην κατηγορία των 79 κιλών της ελευθέρας πάλης.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Ο νεαρός Έλληνας παλαιστής διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κάτω των 23 ετών.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης πήρε τη νίκη στον τελικό της ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 79 κιλών και έδειξε ότι είναι ασυναγώνιστος. Ο Έλληνας παλαιστής έδειξε απίστευτα ψυχικά αποθέματα αφού έκανε σπουδαία ανατροπή δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τελικού κόντρα στον Γεωργιανό Βλαντιμέρι Γκαμκρελίτζε.

Το σκορ ήταν 4-3 υπέρ του αντιπάλου του αλλά ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 5-4 κι ενώ είχε ανοίξει η μύτη του. Ο Βλαντιμέρι Γκαμκρελίτζε προσπάθησε να κάνει την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης πήρε μία άτυπη ρεβάνς κόντρα στον Γεωργιάνο αντίπαλό του. Ο Βλαντιμέρι Γκαμκρελίτζε είχε νικήσει τον Έλληνα παλαιστή στην πορεία του προς το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών.

Tags: