Αυτό είναι το σοκαριστικό βίντεο από το μοιραίο άλμα του 17χρονου στην Ιεράπετρα που σκοτώθηκε σε πίστα motocross

Αυτό είναι το σοκαριστικό βίντεο από το μοιραίο άλμα του 17χρονου στην Ιεράπετρα που σκοτώθηκε σε πίστα motocross

Sportal newsroom 12:06 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 29.01.2024

Στη φόρα βγήκε το βίντεο από το μοιραίο άλμα που κόστισε τη ζωή ενός 17χρονου στην Ιεράπετρα σε αυτοσχέδια πίστα motocross.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ιεράπετρα μετά τον θάνατο ενός 17χρονου σε αυτοσχέδια πίστα motocross. Ο νεαρός βρισκόταν σε προπόνηση μαζί με άλλους, όταν έκανε ένα άλμα και έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο της μηχανής. Κατά την πτώση του τραυματίστηκε σοβαρά, με το ΕΚΑΒ να φτάνει, την ώρα που 17χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του. 

Είχε όμως σφυγμό και ανέπνεε κανονικά. Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας κρίθηκε ότι ο άτυχος νεαρός έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, κάτι που δεν ήταν όμως αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή, αφού άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. 

«Ο ανήλικος ήρθε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά και πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Είχε χάσει αρκετό αίμα και άμεσα του χορηγήθηκαν δύο φιάλες ενώ μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς όμως κατέληξε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιάννης Πετράκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο νεαρός οδηγός, την ώρα που ήταν στον αέρα μετά το άλμα, έφυγε από τη μηχανή, έχοντας ως αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 10 μέτρων στο έδαφος. Μία μέρα μετά λοιπόν βγήκε στη φόρα το σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά η ώρα που ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε στο έδαφος.