Ρόσμπεργκ για Mercredes: «Είναι μία πρόκληση για εκείνους»

Νίκο Ρόσμπεργκ

i

© Getty Images

Ρόσμπεργκ για Mercredes: «Είναι μία πρόκληση για εκείνους»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:13 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 11.03.2023

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 του 2016, Νίκο Ρόσμπεργκ ανέφερε πως είναι μία πρόκληση για την Mercedes η φετινή σεζόν.

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Τζορτζ Ράσελ δυσκολεύτηκαν με την οδήγηση στο Grand Prix του Μπαχρέιν τερματίζοντας στις θέσεις 5 και 7.

Αυτή ήταν μία απογοητευτική πρεμιέρα για την γερμανική ομάδα, καθώς οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα ήλπιζαν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Mercedes αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση στην βαθμολογία των κατασκευαστών.

Ο Ρόσμπεργκ μιλώντας στο Sky Sports F1 δήλωσε: «Είναι μια πρόκληση για εκείνους. Γενικά δεν έχουν κατανοήσει τους νέους κανονισμούς. Πρέπει να αντιδράσουν και να το κάνουν γρήγορα».

Ωστόσο, ο Γερμανός πιστεύει πως ο Τότο Βολφ μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση στην Mercedes:

Φόουλς: «Η Williams θα αποφασίσει για τον προμηθευτή κινητήρων για το 2026»
FORMULA 1

16:32 - 11.03.2023

Φόουλς: «Η Williams θα αποφασίσει για τον προμηθευτή κινητήρων για το 2026»

Ο νέος διευθυντής της Williams, Τζέιμς Φόουλς, λέει ότι η ομάδα θα αποφασίσει για τους επόμενους προμηθευτές κινητήρων της φέτος, με μια νέα εποχή των μονάδων ισχύος της Formula 1 να ξεκινάει το 2026.

«Μπορώ να πω πως μία από τις μεγαλύτερες αρετές του Τότο είναι το πως διαχειρίζεται τη διαδοχή σημαντικών στελεχών του. Το πλάνο που φτιάχνει. Όλα ξεκίνησαν πολύ νωρίς από το 2014. Ας θυμηθούμε την αλλαγή που έγινε όταν έφυγε ο Πάντι Λόου. 

Αυτός που τον αντικατέστησε έφερε νέο αέρα στη ομάδα και τη βοήθησε να κάνει πρόοδο. Πάντα αυτό ήταν το δυνατό σημείο του Τότο, οπότε δεν πιστεύω πως το προσωπικό είναι το πρόβλημα της Mercedes αυτή τη στιγμή. Νέα ταλέντα έχουν πάρει τη θέση της παλιάς φρουράς».

Η Mercedes βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης της W14. Ο Τότο Βολφ διευθυντής της γερμανικής ομάδας μετά από δηλώσεις του πως θα αλλάξει η φιλοσοφία του μονοθέσιου της.