Το Twitter έδωσε ρέστα ξανά για Ant1 και F1: «Βλέπεις διαφημίσεις με λίγο Formula 1»

Λάντο Νόρις

i

©Pirelli

Το Twitter έδωσε ρέστα ξανά για Ant1 και F1: «Βλέπεις διαφημίσεις με λίγο Formula 1»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 21:06 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Γεμάτο... παράπονα έμεινε ξανά το κοινό της Formula 1, εξαιτίας των διαφημίσεων που ρίχνει ο Ant1 κατά την διάρκεια του αγώνα, με το Twitter να παίρνει... φωτιά

Από φέτος τα δικαιώματα της Formula 1 έφυγαν απ' την ελεύθερη τηλεόραση της ΕΡΤ και πέρασαν στον όμιλο του Ant1, μια κίνηση που έχει προκαλέσει αρκετά παράπονα απ' τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Τι κι αν βρισκόμαστε ακόμα στο δεύτερο Grand Prix της σεζόν, ο κόσμος δείχνει αγανακτισμένος με την τηλεοπτική κάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, ο Ant1 επιλέγει κατά τη διάρκεια του αγώνα να ρίχνει διαφημίσεις, με σκοπό οι τηλεθεατές να βλέπουν σχεδόν την μισή κούρσα.

Όλο αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει φωτιά στο Twitter με τον κόσμο να μην σταματάει να γκρινιάζει και να ζητάει απ' την ΕΡΤ να πάρει πίσω τα δικαιώματα. Για να μπορέσει το κοινό να δει ολόκληρο τον αγώνα, θα πρέπει να βάλει Ant1 plus. 

Για την ιστορία, ο αγώνας στην Τζέντα έληξε με τον Πέρεζ να τελειώνει στη θέση που ξεκίνησε (1ος), παίρνοντας το δεύτερο pole position του για φέτος. Δεύτερος τερμάτισε ο Φερστάπεν, ο οποίος στην αρχή της κούρσας βρισκόταν στην 15η θέση και τρίτος ο Φερνάντο Αλόνσο που φαίνεται να «ξανά περνάει» τα χρόνια της εφηβείας του.