200.000 άνθρωποι ζητούν με υπογραφή τους να επαναληφθεί ο τελικός του Μουντιάλ
i

Αργεντινή/©Intime

200.000 άνθρωποι ζητούν με υπογραφή τους να επαναληφθεί ο τελικός του Μουντιάλ

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:26 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Θεωρούν υπεύθυνη τη διαιτησία για την ήττα της Γαλλίας από την Αργεντινή.

Ο τελικός της Αργεντινής με τη Γαλλία στο Κατάρ δεν τελείωσε. Τουλάχιστον έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Η ήττα άφησε πικρή γεύση στους Γάλλους οπαδούς που... ονειρεύονται επανάληψη του αγώνα. 

Ο Ντι Μαρία είχε προβλέψει στη σύζυγό του ότι και θα σκοράρει και θα νικήσουν στον τελικό
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

08:27 - 21.12.2022

Ο Ντι Μαρία είχε προβλέψει στη σύζυγό του ότι και θα σκοράρει και θα νικήσουν στον τελικό

Πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Άνχελ Ντι Μαρία έστειλε ένα μήνυμα στην σύζυγό του, προβλέποντας πως θα σκοράρει και στο τέλος η Αργεντινή θα αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια. Οπως κι έγινε...

Ένας χρήστης του «MesOpinions» ξεκίνησε την ιστορία. Απευθύνθηκε στη FIFA και ζήτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι. Αιτιολόγησε το αίτημα του, αναφέροντας ότι έγινε φάουλ στον Εμπαπέ, που δεν καταλογίστηκε. Πριν ο Ντι Μαρία κάνει το 2-0. Επίσης ότι δεν έγινε νωρίτερα πέναλτι στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.  

Ο Γάλλος οπαδός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η διαιτησία πουλήθηκε εντελώς, δεν υπήρξε ποτέ πέναλτι. Έγινε φάουλ στον Εμπαπέ πριν το 2ο γκολ. Υπογράψτε και κοινοποιήστε μαζικά για να επαναληφθεί ο αγώνας!» Κατάφερε να ενεργοποιήσει αρκετό κόσμο και πλέον 200.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει τη σχετική αίτηση προς τη FIFA. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτή η επιθυμία τους. Ωστόσο κατάφεραν να προκαλέσουν ντόρο και να γίνουν μέρος της «πολεμικής» κατάστασης που επικρατεί μετά τον τελικό ανάμεσα στους Γάλλους και στους Αργεντινούς οπαδούς.