Θύελλα αντιδράσεων στην Βραζιλία για το πάρτι που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό
i

Νεϊμάρ/©Intime

Θύελλα αντιδράσεων στην Βραζιλία για το πάρτι που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό

Κώστας Τόπας 15:26 - 17.12.2022

Εντονες αντιδράσεις έφερε η επιλογή του Νεϊμάρ να διοργανώσει πάρτι στην πατρίδα του, λίγες μόλις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει γραπτά μηνύματα που αντάλλαξε με συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα. Λίγες ημέρες όμως αργότερα, ο Βραζιλιάνος αστέρας ξεπέρασε την πικρία και διοργάνωσε ένα πάρτι.

Ενα πάρτι που διοργάνωσε στην έπαυλη της αδερφής του, Ραφαέλα, στο οποίο πήραν μέρος αρκετές σελέμπριτις, όπως και συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, μεταξύ των οποίων ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι.

Το γεγονός αυτό δεν έγινε δεκτό προφανώς με ιδιαίτερη θέρμη από τους συμπατριώτες που ενοχλήθηκαν από την συμπεριφορά του, με τα Μέσα να τονίζουν πως το τάιμινγκ ήταν πολύ κακό από τη στιγμή που ο ίδιος δήλωνε συντετριμμένος λίγα 24ωρα νωρίτερα.

«Φαίνεται πως η οργή και ο θυμός του εξαφανίστηκαν στην γιορτή μαζί με τους συμπαίκτες του, στα μοντέλα και στη διασκέδαση», έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Folha de Sao Paulo», η οποία έκανε λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα» του Νεϊμάρ.