Η Λουντογκόρετς ανακοίνωσε Άβιλα - Το ποσό που έλαβε στα ταμεία του ο Ολυμπιακός
i

Ο Γκονσάλο Άβιλα στη Λουντογκόρετς/©PFC Ludogorets 1945

Η Λουντογκόρετς ανακοίνωσε Άβιλα - Το ποσό που έλαβε στα ταμεία του ο Ολυμπιακός

Κώστας Τόπας 13:09 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 01.02.2023

Ποδοσφαιριστής της Λουντογκόρετς είναι με κάθε επισημότητα ο Γκονσάλο Άβιλα, με τα ρεπορτάζ στη Βουλγαρία να αναφέρουν ότι η μεταγραφή του πρώην μπακ του Ολυμπιακού κόστισε 600.000 ευρώ.

Η Λουντογκόρετς είχε δείξει ενδιαφέρον για το δεξί μπακ του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Άβιλα. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, φαίνεται ότι δεν τον έχει στα πλάνα του, καθώς το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στις 13 Νοεμβρίου. Ο 25χρονος μπακ τη φετινή σεζόν είχε 21 συμμετοχές με την ελληνική ομάδα, μία εκ των οποίων είναι στο Champions League και εννέα στο Europa League.

Τελικά η ομάδα της Βουλγαρίας κέρδισε την υπογραφή του Άβιλα, για τον οποίο όπως αναφέρεται στα τοπικά ΜΜΕ, χρειάστηκε να βγάλει 600.000 ευρώ από τα ταμεία της για να τον εντάξει στο δυναμικό της. 

Βέβαια, στην σχετική ανακοίνωση της Λουντογκόρετς δεν υπάρχει ενημέρωση για την διάρκεια του συμβολαίου των δύο πλευρών ή το οικονομικό κομμάτι.

«Ερχομαι σε έναν πολύ σοβαρό σύλλογο. Ξέρω τι σημαίνει η Λουντογκόρετς. Θέλω να παίζω και να γίνομαι καλύτερο. Γι' αυτό επέλεξα αυτήν την ομάδα", είπε αρχικά ο Άβιλα, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 2. «Το 2019 ήμουν στην Εσπανιόλ όταν παίξαμε εναντίον της Λουντογκόρετς. Γνωρίζω καλά τον Φράνκο Ρούσο, με τον οποίο παίξαμε στην Ισπανία», κατέληξε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού.