ΑΕΚ: Ξανά εκτός προπόνησης ο Ρότα
i

Λάζαρος Ρότα/©intime

ΑΕΚ: Ξανά εκτός προπόνησης ο Ρότα

Κώστας Τσίλης 15:44 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 06.01.2023

Ο Ρότα δεν έλαβε μέρος ούτε στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ λόγω ίωσης και αύριο Σάββατο θα κριθεί η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ίωση που στέρησε από τον Λάζαρο Ρότα την παρουσία του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, εξακολουθεί τον ταλαιπωρεί. Ο διεθνής ακραίος μπακ της ΑΕΚ δεν πήγε ούτε και σήμερα στα Σπάτα για να κάνει προπόνηση. Κάτι που σημαίνει προφανώς μειώνει τις πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι. 

Πάντως έτσι κι αλλιώς, η μέρα της... κρίσης για τον Ρότα, θα είναι η αυριανή. Αν η κατάσταση του επιτρέψει να δώσει το παρών στα Σπάτα και να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ίσως και να μπορέσει να μπει στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Φυσικά και ο Αργεντινός τεχνικός θα περιμένει και τα δεδομένα που θα προκύψουν από την αυριανή προπόνηση. Και αν ο Ρότα προπονηθεί και δείξει έτοιμος, δεδομένα θα τον πάρει στην αποστολή. Ωστόσο προς το παρόν στο πλάνο του Αλμέιδα για το ντέρμπι, είναι ο Σιντιμπέ αυτός που θα καλύψει το δεξί άκρο.