ΑΕΚ: Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

i

© Intime

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Sportal newsroom 16:58 - 03.03.2023

Τα εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (12/03) ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στην ανακοίνωση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (12/03) στις 19:00 το βράδυ.

Το ντέρμπι θα γίνει στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Μοιάζει δεδομένο πως οι φίλοι της «Ένωσης» θα εξαντλήσουν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες περιμένουν και την ημερομηνία διεξαγωγής του επαναληπτικού κυπέλλου, που έχει αναβληθεί λόγω της τραγωδίας με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό (12/3 - 19.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.»

Για την ΑΕΚ προηγείται ο αγώνας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή (05/03 19:30) ενώ την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (16:00), με τις δύο ομάδες να έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας».