ΑΕΚ: «Ανυπόστατο σενάριο περί εμπλοκής με Μαντσίνι, το καταλαβαίνει και νήπιο» - Τι αναφέρει ο Άρης
i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©intime

ΑΕΚ: «Ανυπόστατο σενάριο περί εμπλοκής με Μαντσίνι, το καταλαβαίνει και νήπιο» - Τι αναφέρει ο Άρης

Κώστας Τσίλης 11:13 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 26.01.2023

Η ΑΕΚ πήρε επισήμως θέση στα σενάρια που την ήθελαν να επιχείρησε να εμπλακεί τελευταία στιγμή στην μεταγραφική υπόθεση του Μαντσίνι

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε μια επικοινωνιακή προσπάθεια να βρεθεί η ΑΕΚ εμπλεκόμενη στην υπόθεση του Μαντσίνι, λίγο πριν κλείσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς κάτι ανάλογο είχε ξανασυμβεί και μέσα στον Δεκέμβρη, όταν ενδιαφερόταν για τον ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός. 

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και μάλιστα με επίσημη θέση, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έχει υπάρξει ενδιαφέρον. Κάτι άλλωστε που είναι προφανές και από την θέση στην οποία αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, υψηλόβαθμά στελέχη της ΠΑΕ, τόνιζαν πως πέρα από το πόσο προφανές είναι πως η ΑΕΚ δεν υπήρχε ζήτημα να εμπλακεί σε μια τέτοια μεταγραφική διαδικασία, «η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια». 

Η θέση της ΑΕΚ για το σενάριο περί εμπλοκής στην υπόθεση Μαντσίνι, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε».

Η θέση του Άρη

Διαρροή για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε και από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, η οποία επίσης τονίζει πως δεν υπήρξε εμπλοκή της «Ένωσης». «Προς αποκατάσταση της αλήθειας ουδέποτε υπήρξε ενδιαφέρον η εμπλοκή της ΑΕΚ για στην υποθεση της μεταγραφής του Μαντσίνι», ανέφεραν άνθρωποι του Άρη.