Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: Εκπλήξεις στα μετόπισθεν από τον Αλμέιδα
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: Εκπλήξεις στα μετόπισθεν από τον Αλμέιδα

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 16:29 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 04.02.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην «OPAP Arena» το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 17:30) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Δικέφαλος θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που «τρέχει» και να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε απώλεια βαθμών των αντιπάλων της, ενώ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα κυνηγήσει να φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να εδραιωθεί για τα καλά στην εξάδα.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ένωση και τους Αρκάδες έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι ο τραυματίας Νταμιάν Σιμάνσκι και οι τιμωρημένοι Γιόνσον - Γκατσίνοβιτς

Ο «Πελάδο» προχώρησε σε κάποιες εκπλήξεις όσον αφορά την αμυντική γραμμή των «κιτρινόμαυρων», με τους Μήτογλου και Ραντόνια να παίρνουν φανέλα βασικού.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς με τους Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Το δίδυμο στον άξονα θα είναι Πινέδα-Μάνταλος, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Άμραμπατ και Ελίασον, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πόνσε, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Ο Λιούμπισιτς έβαλε τον Αλμέιδα σε πειρασμό, αλλά...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 04.02.2024

Ο Λιούμπισιτς έβαλε τον Αλμέιδα σε πειρασμό, αλλά...

Από την πρώτη κιόλας προπόνηση με την ΑΕΚ στα Σπάτα αλλά και σ' όλες τις υπόλοιπες, ο Λιούμπισιτς έδειξε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και κυρίως ψυχολογία, κάτι που έβαλε τον Αλμέιδα σε σκέψεις που όμως δεν θα υλοποιήσει

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Πόνσε.