ΑΕΚ: Ασύλληπτη ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Ασύλληπτη ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Αλμέιδα!

Κώστας Τσίλης 22:51 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 10.01.2023

Η ΑΕΚ «έδεσε» με καινούργιο συμβόλαιο τον Αλμέιδα μέχρι και το 2028, αλλά και με ρήτρα αποδέσμευσης στα 10 εκατομμύρια ευρώ

Η ΑΕΚ πιστεύει πολύ και στο έργο του Ματίας Αλμέιδα στην ομάδα αλλά και στις τεράστιες προοπτικές που μπορούν να ανοιχτούν στην προπονητική του καριέρα. Γι αυτό και όχι μόνο έσπευσε να του δώσει ήδη από τα μισά της πρώτης του σεζόν στην ομάδα, ένα νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2028. Αλλά φρόντισε να βάλει και μια πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που θα θελήσει στο μέλλον να πάρει τον Αλμέιδα από την ΑΕΚ, θα πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή είναι η ρήτρα που έχει μπει στο νέο συμβόλαιο. Κάτι για το οποίο δεν είχε απολύτως καμία αντίρρηση ο Αργεντινός τεχνικός. 

Άλλωστε η αλήθεια είναι, πως ήδη από το προηγούμενο διάστημα, οι «μνηστήρες» για τον Αλμέιδα, είχαν αρχίσει να γίνονται συνεχώς όλο και περισσότεροι. Μέχρι και η εθνική Μεξικού είχε προκύψει. Με τον Αργεντινό τεχνικό βεβαίως, να είναι πάντα ξεκάθαρος ως προς την επιθυμία του.